Virals

Collega’s Ellen DeGeneres doen boekje open: ‘Ze is gemeen’

Foto: AP

Ze wordt gezien als een vrolijke en vrijgevige talkshowhost. Toch is niet iedereen te spreken over de 62-jarige presentatrice. Ellen DeGeneres zou ‘een van de gemeenste mensen op aarde’ zijn.

Tenminste, dat zeggen mensen op Twitter. De geruchtenmolen begint te draaien na een bericht van de Amerikaanse komiek Kevin T. Porter.

Twee dollar

‘We hebben op dit moment allemaal een beetje vriendelijkheid nodig. Waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft. Maar ze staat óók bekend als een van de gemeenste mensen op aarde. Voor iedere reactie geef ik twee dollar aan de voedselbank in Los Angeles.’

De meest bizarre verhalen worden gedeeld. Zo schrijft iemand die de brunch van de presentator ooit verzorgde dat DeGeneres klaagde bij haar werkgever over haar afgebladderde nagellak. Dat kostte bijna haar baan.

Gevoelige neus

Ook zouden personeelsleden, wanneer zij volgens de presentatrice stonken, naar huis worden gestuurd worden om te douchen. DeGeneres zou een ‘gevoelige neus’ hebben en mensen opdragen kauwgom te nemen voordat ze met haar praten.

Een ex-werknemer vertelt dat ze de items op haar rider moest verzorgen. Vijftig producten, waaronder een specifieke bloemkool, stonden op de lijst. ‘Ik moest naar vijftien verschillende winkels om die te vinden. Toen ze ‘m eindelijk op de kop had getikt, was de interesse van DeGeneres alweer vervlogen. ‘Ze heeft hem niet eens aangeraakt.’

Hieronder laten we nog een greep zien uit alle bizarre verhalen die rondgaan op Twitter over Ellen:

Bron: Linda.nl en Twitter

No Comments

    Leave a Reply