What to do Wereld

Comfortabel, warm en duurzaam de winter door met Wedze thermokleding van Decathlon

Met de winter en de wintersport voor de deur, is het zaak om op een comfortabele manier warm te blijven. Kleden in laagjes is daarvoor essentieel en de basis ligt in het perfecte ondershirt. De Wedze FRESHWARM thermoshirts geven die perfecte balans tussen warmte en afvoer van transpiratie.

De FRESHWARM thermolijn van Wedze is ontworpen met actieve wintersporters in het achterhoofd, mensen die op zoek zijn naar thermisch en ademend ondergoed. Wedze is het eigen wintersportmerk van Decathlon. Alle Wedze-artikelen worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Doordat dit hele proces in-house plaatsvindt, kan Decathlon altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Omdat ze ter plekke onder de meest voorkomende gebruiksomstandigheden uitgebreid worden getest, sluiten de Wedze-producten perfect aan op de behoeften van wintersporters.

Zo hebben de FRESHWARM thermoshirts bijvoorbeeld een ademende ruginzet, die transpiratie gemakkelijker afvoert en zorgt voor een betere warmteregulatie. De bijbehorende broeken hebben dankzij de uiterst ademende kniestukken eveneens een uitstekende balans tussen warmte en afvoer van transpiratie. Onmisbaar op de piste, maar ook lekker warm. De FRESHWARM-shirts zijn in het zwart beschikbaar voor mannen en vrouwen. Voor kinderen zijn zwarte en paarse exemplaren beschikbaar. In een wereld waar klimaatverandering en de daaruit voortvloeiende opwarming van de aarde steeds ingrijpendere gevolgen laat zien, denkt Decathlon actief mee in het eigen productieproces. Alle Wedze FRESHWARM shirts worden niet langer meer in plastic hoesjes verkocht. Zo worden duizenden kilo’s plastic bespaard.

Decathlon wijst hun klanten al jaren op het belang van de juiste kleding op de skipiste. Om warm en droog te blijven, zijn drie verschillende kledinglagen onontbeerlijk. Een thermoshirt vormt samen met de midlayer voor de nodige warmte. De jas daar overheen beschermt tegen de weersomstandigheden. Wat betreft de thermobasis heeft Decathlon naast de succesvolle (4,5 sterren waardering door gebruikers) FRESHWARM-producten ook de SIMPLEWARM-lijn voor wintersporters die weinig transpireren en de 900-lijn voor de meer extreme wintersporters, die bij zeer koud weer intensief de pistes bestormen en op zoek zijn naar het warmste onderlaagje.

No Comments

    Leave a Reply