Design Slider

Conor McGregor is vereeuwigd in een bizar treffend marmeren beeld ter waarde van 70.000 euro

Conor McGregor

(Foto: G Holland / Shutterstock.com)

Hoe vier je in hemelsnaam de verjaardag van Ultimate Fighting Championship’s (UFC) – inmiddels mega populaire –  held Conor McGregor? Je houwt een gigantisch marmeren beeld van de man die de vechtsport en daarmee de UFC weer volledig op de kaart heeft gezet! Kunstenaar Edgar Askelovic (beter bekend als Aspencrow) heeft een levensgroot beeld gemaakt van Conor, compleet gemaakt uit massief marmer. De gelijkenis is treffend en zelfs de extravagante pose is helemaal McGregor.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

De vechter zou niet misstaan in het oude Rome als je hem zo ziet, want wat een krachtig beeld! Zeg maar doei David van Michelangelo, Conor van Edgar gaat het stokje overnemen. Het beeld van de kunstenaar is naar verluidt 70.000 euro waard, wat niet misselijk is voor een cadeautje. Wij houden de Instagram van Connor in de gaten en zijn benieuwd waar hij het beeld gaat neerzetten. Waarschijnlijk in de slaapkamer.

Aan HighSnobiety vertelt Edgar het volgende over het zenuwslopende project:

“The sculpture depicts the soon-to-be 30-year-old fighter bursting out of a block of marble, as it reportedly took Aspencrow five months to handcraft the 100kg piece from photographs alone. The Birmingham-based artist made use of platinum silicone, marble powder, UV-resistant polyurethane resin for the eyes, and real hair for Conor’s signature crop cut and beard”.

Summer exhibition @jdmalatgallery

Een bericht gedeeld door Jean-david Malat (@jeandavidmalat) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram