Design

Conor McGregor laat gigantisch yacht in Nederland bouwen

Conor McGregor

(Foto: G Holland / Shutterstock.com)

Conor McGregor heeft in zijn eentje zo’n beetje weer de MMA-sport op de kaart gezet bij het grote publiek. De Conor McGregor-koorts sloeg ook vorig jaar in Amsterdam toe, toen je in bijna elke kroeg wel het ‘gevecht van de eeuw‘ tegen Mayweather kon bekijken. Ok dit had helemaal niets met MMA te maken, want de vechters mochten alleen hun handen gebruiken, maar een vermakelijke pot was het wel. Wat Conor hier vooral aan over heeft gehouden is een flinke zak met geld, een zak met geld die hij het liefst uitgeeft aan mooie dingen. Zoals bijvoorbeeld het opzetten van een whiskymerk, maar ook nu door het kopen van een gigantisch nieuw te bouwen jacht. Conor toont zijn nieuwe speeltje in een video op Instagram, waarin al snel duidelijk wordt dat het om een zeer luxe schuit gaat.

Op de website van Prestige Yachts zie je dat dit type (de ‘750’) bijna 23 meter lang is, zo’n 1200 (!) pk heeft en dat er zeker 10 mensen op kunnen slapen:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Conor heeft zijn eigen brochure gekregen, met daarop heerlijk een eigen quote: “Chasing the dream inspires me“. Die droom najagen lukt de Ier wel als wij het zo zijn, al zijn er toch altijd wel mensen die een beetje jaloers zijn:

Meer informatie | Prestige

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤔

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram