Design NEDerland Sleep

Corendon Boeing 747 na megatransport in hoteltuin ‘geland’

Bron: Corendon

Dit vliegtuig wordt dit jaar omgebouwd tot 5D-experience voor het publiek, wat wilt zeggen niet enkel 5-D maar ook 5 dagen onderweg. Van Schiphol naar het Corendon village hotel. Het moest er zelfs een snelweg voor oversteken! Het is een zwaargewicht met zijn 160 ton, het was dan ook een hele klus, maar eind goed, al goed!

De Boeing wordt later dit jaar omgebouwd tot een geweldige 5D-experience. Bezoekers kunnen straks door, over of onder het vliegtuig lopen en op plekken komen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Zo kunnen ze de cargo-ruimte zien waar de bagage wordt ingeladen, zien hoe er getankt wordt en een kijkje nemen in de keuken van de businessclass en de cockpit in het upper-deck. Ze kunnen zelfs over de dertig meter lange vleugels lopen. Je kan dus als het ware recht voor de neus van de Boeing slapen als je de juiste hotelkamer boekt in het Corendon hotel.

Bron: Corendon

Artikel gaat hieronder verder

 

Toen ik vanochtend de gordijnen opende, zag ik haar in volle glorie staan. Ik realiseerde me dat na maandenlange voorbereiding het ons echt is gelukt om het toestel met veel pas- en meetwerk op haar uiteindelijke plek te krijgen. Daar word je wel even stil van.

 

Er was zelfs een livestream te zien van het hele gebeuren, die bekijk je hier. Wij kijken er alvast naar uit een bezoekje te brengen aan dit gigantische vliegtuig.

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram