Food & Health

David Lloyd Health Clubs weer geopend


Door de nieuwe versoepeling van de coronamaatregelen, kan David Lloyd Health Clubs met blijdschap bekend maken dat alle vestigingen in Nederland weer geopend zijn. Neem een duik in één van de verwarmde zwembaden of reserveer een spot op de tennisbaan. Ook kunnen leden gebruik maken van de gekwalificeerde trainers en coaches, waardoor de corona kilo’s er nog sneller afgetraind kunnen worden. Uiteraard houdt David Lloyd zich na de heropening aan alle nieuwe voorzorgsmaatregelen opgesteld door de overheid zodat iedereen op een veilige manier kan sporten.

David Lloyd is een van de belangrijkste aanbieders op het gebied van lichamelijke gezondheid in Europa. In Nederland heeft David Lloyd zeven vestigingen, die door de coronacrisis gedwongen moesten sluiten. Alle faciliteiten en (groeps)lessen zijn weer beschikbaar. Wel moeten leden rekening houden met verschillende beperkingen om het risico voor de leden en de medewerkers zo klein mogelijk te houden.

Door middel van een reserveringssysteem wil de health club zorgen dat het aantal leden wat op hetzelfde moment komt sporten, wordt beperkt. Verder wordt er door middel van bordjes en stickers duidelijk aangegeven dat de bezoekers de 1.5 meter afstand moeten aanhouden.

Voor de high intensity groepslessen mogen deelnemers met niet meer dan één lid per 10m2 deelnemen en tijdens de low intensity groepslessen zoals yoga wordt de 1.5 meter regel gehanteerd.

Daarnaast heeft David Lloyd Health Clubs het toch al hoge hygiëneniveau in alle vestigingen extra verhoogd. Zo wordt onder meer extra schoonmaakpersoneel ingezet en is er extra tijd tussen de diverse lessen ingepland voor intensieve schoonmaakwerkzaamheden. Elk teamlid heeft een speciale Covid-19-training gevolgd, waardoor het hele team van David Lloyd up-to-date is en begrijpt wat er van hen wordt verlangd om de clubs veilig te laten draaien.

Alle genomen maatregelen zijn te vinden op de website.

No Comments

    Leave a Reply