Entertainment

Davina Michelle krijgt eigen bioscoopfilm

Foto: RTL Nieuws

Net zoals alle andere concerten, festivals en feestjes die rond deze tijd plaats zouden vinden werden ook de concerten van zangeres Davina Michelle die op 26 en 27 maart plaats zouden vinden gecanceld. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten gaat ze het concert alsnog geven, maar dan op het witte doek.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

IK KRIJG MN EIGEN BIOSCOOPFILM 🎬 Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken. Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt. Daarom komen we naar jouw @pathe bioscoop in de buurt! Op 8 en 9 juli draait mijn concert ‘MY OWN WORLD’ in alle Pathé bioscopen in Nederland. Iedereen die een kaartje had gekocht voor mijn initiële shows in AFAS LIVE krijgt naast een voucher ook gratis toegang tot het concert op @pathethuis ! Scoor je tickets vanaf 11 juni in jouw Pathé bioscoop of op Pathe.nl

Een bericht gedeeld door Davina Michelle (@davinamichelleofficial) op

Dat maakt Davina vandaag bekend in bovenstaand bericht op Instagram. In samenwerking met Pathé en Pathé thuis heeft Davina dé oplossing gevonden om alsnog binnenkort haar show aan Nederland te laten zien. Haar concert ‘My Own World’ zal opgenomen worden en op 8 en 9 juli in alle Pathé bioscopen te zien zijn. Mocht je nog niet naar de bioscoop willen in verband met de coronacrisis dan kan je vanaf 10 juli de film thuis bekijken. De mensen die voor haar concert kaarten hadden gekocht krijgen naast een voucher ook een gratis kaartje om de film in de bioscoop te kunnen zien.

No Comments

    Leave a Reply