Entertainment Series Slider

Binge time | De 5 beste original series op Netflix van dit moment

(Foto: Netflix)

De bibliotheek van Netflix breidt zich in rap tempo uit en de original series en films vliegen je om de oren. Het gaat haast zo snel, dat je bijna niet meer kunt bijhouden wat nu nieuw is en niet. Bijna, want dat doen wij heel erg graag voor jullie! Pak de popcorn, kruip het bankie op en laat je verassen door deze vijf original series.

Wild Wild Country

Ben jij zo iemand die bij het horen van ‘documentaire’ direct wegklikt? Dat snappen wij in veel gevallen best, maar bij Wild Wild Country is het toch echt anders. Al bij de eerste vijf minuten van deze 8-delige docu-serie word je meegesleurd door het verhaal, want wie wil er nu niet alles weten over een ‘sekslustige’ guru uit India die plots neerstrijkt in een rustig Amerikaans slaapstadje en daar de hele boel overneemt? Juist, dit is knetter spannend en dus allemaal waar gebeurd.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Ugly Delicious

Fan van programma’s op Netflix die over eten gaan? Bijvoorbeeld Chef’s Table? Dan moet je ook even Ugly Delicious kijken, want hierin neemt chefkok David Chang je mee over de hele wereld. Niet om de haute cuisine te laten zien, maar om de wereld van de ‘ugly delicious’ in te duiken. In elke aflevering (45 minuten) staat een gerecht centraal, waarbij David gaat kijken hoe verschillend deze in de wereld bereid wordt. Van pizza tot bbq en van taco’s tot fried chicken.

The End of the Fucking World

Een roadtrip van twee hitsige tieners die klaar zijn met de hele wereld? Sing us up! In deze op een stripverhaaal gebaseerde serie – vol zwarte humor – komt een opstandige tiener samen met een psychopathische jongen. Dit resulteert in een roadtrip die al snel rampzalig wordt. Rampzalig met een boel levenslessen én zwarte humor.

Everything Sucks!

Deze original heeft een hoog Stranger Things gehalte, maar dan zonder al het enge. Everything Sucks! brengt je terug naar de foute – maar oh zo fijne – jaren ‘80, waar de neon broeken hun hoogtij vierden. De serie is lekker luchtig en kijkt daarom goed weg, al ben je wel de hele tijd aan het Googlen naar dingen uit de show omdat je wil weten ‘hoe heet dat ook alweer’.

Collateral

Het gaat lekker met actrice Carey Mulligan. Zo speelde ze eerst nog in de Netflix hitfilm Mudbound en nu heeft ze weer een glansrol te pakken in original Collateral. In deze serie speelt Carey een ambitieuze detective, die verstrikt raakt in een groot mysterie. Dit alles begint met de moord op een pizzabezorger. Maar het fijnst van deze goed ontvangen serie? Het bestaat uit ‘maar’ vier afleveringen, waardoor je Collateral makkelijk op een brakke zondagmiddag kunt kijken.

SHOP ONZE INSTAGRAM

Klik om jouw favoriete look te shoppen

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram