Sleep WEReld

De 5 tofste Airbnb’s in het altijd bruisende Berlijn

(Foto: Shutterstock/Patino)

Deze week beleefde Berlijn een historisch moment, aangezien deze week markeerde dat de muur langer neergehaald is, dan dat hij stond. Ha, laat dat maar even op je inwerken. Dit moet natuurlijk gevierd worden en wel met een citytripje naar de Duitse hoofdstad. Wij hebben toen we wat jonger waren vooral hele weekenden gespendeerd in de Berghain of de Wilde Renate waarbij we voor nogal karige verblijfplaatsen (lees: hostels) gingen. Maar tijden zijn veranderd en er zijn prachtige Airbnb’s aanwezig in Berlijn. Hier een overzicht van de 5 leukste:

PS meer Berlijn tips nodig? We hebben ook in samenwerking met een local (Do) de leukste wijnbarren op rij gezet.

 

Design loft with rooftop & pool

Hoewel veel mensen Berlijn kennen van een weekendje flink losgaan in duistere clubs, kun je ook wat meer centen neerleggen om te baden in luxe. Dat kun je doen bij dit prachtige design loft mét zwembad. Natuurlijk wel even je trip plannen in de zomer, want die kunnen in Berlijn tropisch warm zijn.

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Welcome to Apartment “Kleinod”!

Appartement Kleinod, wat zie jij er schattig uit! Dit is nu typisch zo’n appartement waar je jezelf direct thuisvoelt. Een home-away-from-home, zoals men in Berlijn zo mooi kan zeggen. Ook deze parel bevindt zicht in de opkomende wijk Neukölln, dus aan hotspots in de buurt geen gebrek.

Newly Renovated Apartment next to Maybachufer

Wil je liever in de rustige maar opkomende buurt Maybachufer verblijven? Dan is dit appartement de place to be. Net zoals de buurt, die bekend staat om de vele food- en antiek markten, heeft het apartement een rustige uitstraling met precies alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg met vriendjelief.

Fully renovated 1-bedroom Loft Space 1 floor

Zien wij ‘loft’ staan bij een advertentie op Airbnb, dan kijken wij eigenlijk niet verder. Plafonds tot aan de hemel, ramen om lekker door te dagdromen en prachtige ‘industriële’ details. Dit loft bevindt zich ook nog eens in Kreuzberg, je weet wel de buurt waar iédereen wil zitten. Hotspot alert!

Over the roofs of Berlin with Lift

Kan het nog beter? Je zou bijna denken van niet, maar een appartement met dakterras ontbrak nog in dit rijtje. Zie jij jezelf al lekker met een frühstück naar Fernsehturm staren? Wat een uitzicht! Het beste te boeken in de lente of zomer, want je wil natuurlijk wel optimaal gebruik maken van deze prachtige buitenplek.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram