Do Slider

De allereerste Insta-wijncursus is een feit

Wijn

Foto: Mandy Aileen Photography

Beetje door je Instagram feed scrollen op je dooie gemak. Is Instagram je ochtendkrantje en het eerste wat je doet als je wakker wordt? Geen stres, wij zijn daar net zo schuldig aan. En voordat je naar bed gaat, moet je natuurlijk ook even de laatste updates checken.

Maar die ochtendkrant vol Victoria’s Secret Angels of je favoriete modemeisjes in New York, word je natuurlijk niet veel wijzer van. Misschien wel pittig jaloers. Maar daar komt nu wel verandering in. Vanaf 1 november geeft Lekker Wijnig de allereerste wijncursus op Instagram! Zes weken lang start je het weekend met interessante wijnfeitjes en wijnproeftips. En het allerfijnste hieraan is: je hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Je volgt deze cursus waar en wanneer je wilt. De wijncursus is namelijk gewoon te vinden tussen alle foto’s en video’s tijdens jouw dagelijkse portie Instagram.

Artikel gaat hieronder verder

Amanda van Lekker Wijnig deelt iedere donderdag haar wijnkennis over een bepaald thema. In een besloten Instagram account komt een story van ongeveer 15 minuten online. Amanda deelt hier wijnfeitjes in filmpjes, afgewisseld met foto’s ter toelichting. Voorbeelden van thema’s zijn: ‘bubbels’, ‘jouw brein en wijn’, ‘de wijnwereld in de kaart’ en ‘wijn en eten’.

Wijn

Foto: Neverending Magic Photography

Maar, tijdens zo een cursus wil je toch ook proeven? En is dat niet stiekem ook het allerleukste? Niet getreurd, ook proeven is onderdeel van deze wijncursus. Iedere week krijg je tips over de perfecte wijn om jouw weekend mee te starten. Daar hoef je alvast niet meer over na te denken tijdens de boodschappen. Nóg een voordeel: je proeft de wijnen in het weekend tijdens een gezellige borrel of etentje. Dat is toch net wat leuker en lekkerder dan in een stijve vergaderruimte tijdens een stoffige wijncursus.

Ben jij nou helemaal om van dit idee en wil jij meedoen met de allereerste Insta-wijncursus? Check dan even de website.

Wijn

Foto: Merel van den Enden

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram