Sleep Slider

De beste Airbnbs voor een weekendje Maastricht

Airbnb Maastricht

Foto’s: Airbnb

Het is maandagmiddag. Je weekend is net voorbij, maar eigenlijk verlang je alweer naar je volgende weekend (snappen wij, wie niet?). En dat al na nog geen halve kantoordag. Als je baas even niet kijkt, open jij een tweede internetbrowser. Alvast wat plannen maken voor als het vrijdag 18:00 is geweest. Houd je het graag het weekend simpel, met een avondje Netflix op de bank? Genoeg lijstjes om van te kiezen. Maar we begrijpen best dat je er ook even tussenuit wil. That’s our case.

Artikel gaat hieronder verder

Wij hebben het privilege dat wij niet stiekem hoeven te webbrowsen, maar dat het zoeken naar leuke locaties onze baan is (best job ever). Dus sluit jij die honderd pagina’s met vakantiespots maar weer af. Het enige wat je nodig hebt is de Colourful Rebel blog en onze Airbnb lijstjes. En deze week zoeken we het iets dichterbij huis. Wij boeken een weekendje Maastricht. Hier zijn wij al eens eerder geweest, met onze elfsteden citytrip. Zo weet je welke plekjes je allemaal kunt gaan bezoeken, om vervolgens in het bed van een van deze Airbnbs te kruipen.

Prachtig appartement aan de Maas

200 vierkante meter voor jou en drie van je vrienden. En dat met een uitzicht op de Maas. Op kruipafstand van de leukste winkelstraten en dus ook perfect kruipend naar huis kunnen na het drinken van een paar biertjes. En nog een ander voordeel: het appartement heeft een lift. Scheelt aardig wat blauwe plekken van die zware trappen na een lange nacht.

Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht

Luxury apartment in city centre

Een appartement met twee verdiepingen en met als klap op de vuurpijl een dakterras midden in het centrum van Maastricht. Klinkt bijna zo verleidelijk dat je meer tijd in het appartement wil besteden dan in de stad zelf.

Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht

Cosy Room nearby Vrijthof 2

Niet iedereen kent alle hotspots in Maastricht, maar als wij de naam Vrijthof noemen, dan begint iedereen te knikken. The place to be in Maastricht. Dus het kan haast niet beter dan dat je appartement daar maar 50 meter van af ligt.

Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht

Zonnige, rustige comfortabele suite

Qua interieur is dit een van onze favorieten. Dit appartement geeft je meer het gevoel alsof je thuis bent, door de sfeervol ingerichte ruimtes. Na een intensief dagje shoppen kruip jij op de bank en voel je je helemaal thuis.

Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht

Een intieme ambiance ‘Markt’

Een bed & breakfast dat aanvoelt als een hotel. Do we really have to tell you more? Het gebouw is ouderwets, wat wel het sfeertje van Maastricht met zich meebrengt. Ouderwets gecombineerd met wat nieuwe, moderne snufjes.

Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht Airbnb Maastricht

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram