Sleep WERELD

De beste Belgische Airbnbs voor een groot vriendinnenweekend

brussel

Bron: Shutterstock

 

We hebben eerder al een artikel geschreven over de beste Nederlandse Airbnb’s voor een vriendinnenweekend, maar nu België ook niet zo ver rijden is dachten we er daar ook maar een paar van op te zoeken. Want heb jij heel Nederland al gezien of wil je gewoon eens een bezoekje brengen aan onze Zuiderburen? Dan hebben wij hier de oplossing! Wil je dit ook nog eens doen met een heleboel vriendinnen, dan wordt dit het perfecte weekend! Wijn, gossip, nog meer wijn, leuke BBQ’s en lots of fun. Dat is waar wij aan denken als we een meidenweekend voor ogen hebben. We kiezen er in een keer echt gigantisch grote Airbnb’s uit, dan kan je zeker iedereen meenemen. (Voor als de boyfriends het niet volhouden dat hun vriendin een weekendje weg is en ze toch op bezoek willen komen). België heeft best veel te bieden voor een klein landje, zo heb je niet alleen leuke steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent, maar ook de Ardennen, waar je je kan afsluiten van de rest van de wereld. Wij vragen ons alleen maar af: Waar wachten jullie girls nog op?

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Unieke loft met privé zwembad en grote tuin in Antwerpen

Wij willen dit nu al boeken! De loft is geschikt voor 10 gasten, heeft 4 slaapkamers, 7 bedden en maar liefst 3 badkamers. We zien ons nu al een weekend met alle vriendinnen rond het zwembad zitten met een flesje rose. Hoe ongelofelijk prachtig is deze woning. Alles is zo mooi, wit en rustig dat je bijna schrik zou hebben iets aan te raken.

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

Prachtige villa in de Ardennen

Het Bakhuis (le Fournil) ligt in het centrum van de Ardennen, heerlijk rustig voor een weekendje friends-time. perfect voor 8 gasten, 3 slaapkamers, 6 bedden en 3 badkamers. Plaats genoeg dus, het terras is perfect voor een lange warme zomeravond.

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

Luxe loft in hartje Gent

Prachtige luxe design loft van 190 m2 voor 8 personen, met 2 slaapkamers voor 4 personen en een zetelbed voor 4 personen in de woonkamer. Op nog geen 150 m van het historisch kloppende hart van de stad! Je gaat dus geen seconde stil zitten in deze bruisende stad, perfect voor een heleboel activiteiten met vriendinnen. Oh ja en er is een jacuzzi en sauna!

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

Knap staaltje architectuur in Brussel

Wat een inrichting, hier is duidelijk iemand aan het werk geweest die wel een oog heeft voor interieur. Met 4 slaapkamers, 4 bedden en 4 badkamers, krijgen jij en je vriendinnen je tijd wel rond in deze geweldige hoofdstad.

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

Leuk appartement voor een weekendje zee

Deze is top voor in de zomer, wakker worden met zicht op zee. Op een steenworp van het strand kan jij in Brugge met je besties er een topweekend van maken. Wissel strand af met stad, en verveel je nooit!

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

(Bron: Airbnb)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram