Entertainment Films Slider

De beste films die in december in de bioscoop draaien

Aquaman

Foto: Warner Bros.

Het is de laatste maand van 2018. Het wordt langzaam kouder en wij betrappen onszelf er steeds vaker op dat wij in deze koude tijden in de bioscoop belanden. Wat is er fijner dan zo een comfortabele rode stoel en een gigantische bak popcorn? Oké, je bed ligt inderdaad ook heerlijk en je kerstige Netflix films zijn zeker ook niet verkeerd. Maar zo een bioscoop heeft toch echt even net wat meer sfeer. En een paar hele goede films die niet op Netflix staan.

Artikel gaat hieronder verder

Mortal Engines (6 december)

Je weet eigenlijk dat het niet mis kan gaan als Peter Jackson een film regisseert. Mocht je nog niet weten wie dat is: de regisseur van Lord of the Rings. In deze film is het eeuwen na de Zestig-Minutenoorlog en is de aarde onvruchtbaar en zijn er geen natuurlijke brandstoffen meer. Het enige wat je te doen staat is andere steden bezoeken en brandstoffen van elkaar afnemen

 

Aquaman (13 december)

Was je vroeger fan van Ariel? Move over Kleine Zeemeermin, Arthur Curry de erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk Atlantis is hier! En als erfgenaam is het zijn taak om als heerser van de zeven zeeën te laten zien hoe machtig hij is.

 

Second Act (20 december)

It’s Jenny from the block! En natuurlijk speelt zij weer in zo een heerlijke feel good film als een echte powervrouw. In de film Second Act speelt Jennifer Lopez de 40-jarige Maya. Als ze bij een topbedrijf terecht komt, laat zij zien dat je met straatwijsheid net zo ver komt als boekenkennis.

 

Bumblebee (20 december)

Raise your hands als je alle delen van Transformers hebt gezien. Wij in ieder geval wel. En het zesde deel van de Transformers franchise is een spin-off over de maar al te bekende Bumblebee.

 

Wildlife (20 december)

We sluiten dit rijtje af met nog een keiharde actie of een feel good film, maar de harde wereld. Het verhaal gaat over de gevoelige, veertienjarige Joe die enig kind is van Jeanette en Jerry. Als zijn vader zijn baas verliest, laat hij hen achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Zijn moeder krijgt dan ook nog eens een nieuwe vriend, die hij niet uit kan staan. Hierdoor is zijn leven allesbehalve makkelijk.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram