Sleep Slider What to do Nederland

De beste Nederlandse Airbnbs voor een groot vriendenweekend

Airbnb villas

Is het weer tijd om een vriendinnenweekend te plannen? Altijd! En hoe doe je dat het beste? Al jouw vriendinnen bij elkaar, wijn, misschien wel iets met bubbels, pyjama’s (lees: onesies!), 30 seconds en Never Have I Ever, want met een beetje alcohol (en al helemaal als er bubbels inzitten) spreekt ieder meisje ineens de waarheid en vertelt ze zo haar diepste geheimen. Zo leer je elkaar tenminste echt kennen.

Artikel gaat hieronder verder

Nu heeft niet iedereen een plekje voor een grote vriendinnengroep in huis. Als jongvolwassene in Amsterdam doen wij het met een huisje van 40 vierkante meter. En wat is er leuker dan een keer in de zoveel tijd er tussenuit met al je beste vriendinnen? Juist ja, een vriendinnenweekend inplannen, dat is wat je te doen staan. En wij hebben de grootste villa’s uit Nederland voor je opgezocht, zodat jij en je 15 vriendinnen (in sommige gevallen zelfs meer) zo in het huis passen. En zo heb je ook meer geld voor alcohol en pizza. Win-win!

 

Villa XXL in de natuur met muzieklokaal met piano

Nu waren er aardig wat villa’s in Amsterdam te vinden, maar vonden wij het idee van een vriendenweekend in the middle of nowhere toch echt iets leuker. Zo ben je weg van alles en iedereen en heb je de perfecte kans om echt met je girls (of boys) te bonden. Dus reizen wij af naar Friesland, waar een XXL villa staat waar jij met je beste vrienden van iedereen bent afgezonderd en aardig wat lawaai kunt maken. Party on!

Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas

 

17th century family-house, botanical garden & pool

Niet zo van het feesten en wil je echt met je vriendinnen tot rust komen terwijl jullie lekker op de bank zitten? Hier in Baexem zit je aan het goede adres. Naast dit familiehuis is er ook nog een grote tuin, waar je in kunt verdwalen of neem je een duik in het zwembad voor de echte ontspanning. Boek vooral dit huis in de zomer, om er volledig gebruik van te kunnen maken.

Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas

 

Villa Otterlo

Als wij denken aan een vriendinnenweekend denken we aan een villa, met weinig er omheen ergens in de Veluwe. En laten we nu precies hebben gevonden wat wij in gedachte hadden.

Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas

 

LUXERIJ Luxury Villa (18-20 personen)

Ontsnappen en ontspannen. In deze villa heb je het idee alsof je in een spa terecht komt. Naast het zwembad, zijn er ook nog een jacuzzi, sauna en zonnebank te vinden in deze villa. Wat kan je nog meer wensen tijdens zo een weekend met je vrienden?

Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas

Charmante Kamers in echt Kasteel

Om het lijstje helemaal af te maken, kon er natuurlijk geen kasteel missen. Ook helemaal ingericht als een echt ouderwets kasteel. In dit twaalfde eeuws kasteel ben je voor heel even in een andere wereld beland.

Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas
Airbnb villas

No Comments

    Leave a Reply