Entertainment Slider

De beste Netflix Originals van het moment

Good Girls Netflix

Foto: Netflix

We zijn weer aangekomen bij een van onze favoriete lijstjes. Het moge duidelijk zijn dat wij een lichte verslaving aan Netflix hebben. Maar wie eigenlijk niet, anno 2018? Ze zorgen er zelf voor dat we er zo hooked aan raken, door al die verslavende Netflix Originals te creëren. En omdat wij geleerd hebben dat we altijd de goede dingen in het leven moeten delen, hebben wij de beste Netflix Originals van dit moment voor je op een rijtje gezet. Yes!

Unsolved

13 september 1996 en 9 maart 1997. De dood van Tupac Shakur en The Notorious B.I.G.. Het is iets waar veel mensen bij stil stonden. Vooral de ijverige recherches die op zoek gingen naar aanwijzingen. Helaas met weinig succes. Jaren later is het de beurt aan een nieuw team dat hier de draad weer probeert op te pakken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

Good Girls

Moeders, ze hebben de wereld voor je over. Maar wat nou als dit af en toe met te veel moeite gaat? Dat is iets wat deze drie moeders uit de ‘suburbs’ maar al te goed weten. En wat doe je dan, als je telkens de eindjes aan elkaar moet knopen? Juist, dan besluit je met z’n drieën de lokale supermarkt te beroven. Of dit ook de perfecte oplossing is…

House of Cards

Er is een reden dat deze serie een Emmy- en Golden Globe-award heeft gewonnen. House of Cards is een favorietje onder velen. In deze serie doet Frank Underwood er alles aan om Washington D.C. te veroveren en om zijn (persoonlijke) doelen te bereiken, gaat Underwood tot het uiterste. Mocht je deze serie nog niet gezien hebben (hoe dan?), zet maar alvast een gigantische bak popcorn klaar, want dit is er weer eentje om te bingewatchen met vijf seizoenen waar je niet kunt stoppen met kijken. Al helemaal bij met alle seizoenen? Vanaf 2 november wordt seizoen 6 – het laatste seizoen – uitgezonden. Na vijf seizoenen zal dit seizoen zonder Kevin Spacey (Frank Underwood) zijn, vanwege zijn #MeToo schandaal.

Dynasty

Als je iets ouder bent, dan zal je vast denken: oh ja, die serie uit de 80’s. Maar nee, wij hebben het natuurlijk over de vernieuwde versie van Netflix. Met exact hetzelfde verhaal weliswaar. In een wereld vol luxe en rijkdom speelt behoorlijk wat rivaliteit onderling. En wat kunnen wij hiervan genieten. Een kijkje in die mega villa’s die je alleen in landen als Amerika hebt, maar oh, al die drama die erbij komt kijken, even better.

Black Mirror

Technologie. Het is iets waar we niet meer zonder mee kunnen leven. Neem een telefoon bijvoorbeeld. Als je tegenwoordig wilt afspreken hoef je niet bij iemand aan te bellen, maar stuur je even een Whatsappje, zo hoef je geen teleurstelling aan te gaan als je voor een dichte deur komt te staan. Maar hebben wij er ooit bij stilgestaan wat technologie in de toekomst met ons kan doen?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram