Entertainment Series Slider

De beste Spaanstalige series op Netflix

La Casa De Papel

Foto: Netflix

Dat Netflix een gigantisch aanbod heeft, dat is inmiddels wel duidelijk. Dat het ook nog een aanbod heeft in meerdere talen, daar hebben wij nog niet zo bij stilgestaan. Na het kijken van twee Spaanstalige series (jullie kunnen vast al raden welke, maar wij zullen het niet verklappen en droppen ze gewoon in dit lijstje) gingen wij op zoek naar wat Netflix nog meer in deze prachtige taal te bieden heeft. En dat is behoorlijk wat kunnen wij jullie vertellen. Ai caramba, dat worden weer dagenlang #bingewatchen en je sociale leven skippen.

Las Chicas Del Cable

Dit lijstje moet uiteraard beginnen met Las Chicas Del Cable. Nee, geen La Casa De Papel, zoals velen zullen denken. No worries, die komt ook nog terug in dit lijstje. Maar Las Chicas Del Cable is de eerste Spaanstalige Netflix serie. Deze serie speelt zich af in de jaren 20, waar vrouwen strijden voor hun onafhankelijkheid en hun dromen achterna gaan.

Artikel gaat hieronder verder

La Casa De Las Flores

Het lijkt de perfecte familie. Een keurig gezin met een bloemenwinkel. Tot er ineens een vrouw dood aan het plafond van deze winkel hangt en dit de maîtresse van de heer des huizes blijkt te zijn. Als de familie er dan ook nog achter komt dat hij een travestietenclub heeft, is het een en al gekkigheid.

 

La Casa De Papel

Daar is ‘ie dan. Eentje die natuurlijk niet gemist kon worden in dit rijtje. La Casa de Papel. Voor de mensen die deze serie nog niet hebben gezien (bestaan die? Ga het héél snel kijken dan): Het verhaal gaat over een man die zichzelf ‘’de professor’’ noemt. Hij organiseert samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Het plan is om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel: met 2,4 miljard euro het gebouw verlaten.

 

Ingobernable

In deze serie volg je het leven van Emilia Urquiza, de First Lady van de president van Mexico Diego Nava. Het leven tussen haar en haar man verloopt niet al te soepel en als haar man dan wordt vermoord slaat Emilia op de vlucht. Zij wordt de hoofdverdachte in deze moord.

 

Élite

De andere hype van het jaar was de serie Elite. Ook wel de Spaanse Gossip Girl. Élite gaat over drie tieners die naar een exclusieve school in Spanje worden gestuurd. Deze drie tieners behoren echter totaal niet tot de elite. De kinderen van de rijke ouders zitten hier echter totaal niet op te wachten. En hierdoor barst er een hevige strijd los.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram