amsterdam Eat Slider

De nieuwe voorjaarspizza’s van Domino’s brengen ieder ingedut feestje weer op gang*

verjaardag feest saai

Laten we gelijk maar eventjes met dat sterretje (*) in de titel beginnen, want meestal is er dan ergens een addertje onder het gras. In dit geval valt het mee, maar we moeten de titel iets meer nuanceren. We hebben het hier niet per se over een traditioneel feestje, maar in ons geval over onze eigen sample sale. Deze vond het eerste weekend van april plaats in de prachtige – gigantische – hal van Casco Amsterdam, op 5 minuutjes fietsen vanaf het korte pontje. De puristen zullen zeggen dat dit geen echt feestje was, maar voor ons voelde dit anders.

Niet alleen was het te gek om alle positieve reacties van jullie een in levende lijven te horen op onze kleding, ook was het een feest om dit te organiseren. Het was keihard werken en er is tot laat doorgewerkt, maar het was het allemaal waard. Hoe dat gelukt is? Dat is vooral tot stand gekomen door de drie onderstaande punten. Deze kun je overal op toepassen. Of dit nu een verrassingsfeestje is, een verhuizing van je beste vrienden is of bij een sample sale waar 3000 mensen op af komen in zeer korte tijd.

Zonder hapjes (lees: PIZZA) geen feest

Wij beginnen met het belangrijkste (pizza)punt van de drie: de hapjes. Ieder feest – groot of klein – valt of staat met de hapjes. Wij zijn op best leuke feestjes geweest, maar die bleven middelmatig omdat er niets lekkers te eten was. De feestjes die je gaat onthouden, zijn standaard de feestjes waarbij het eten perfect geregeld is. Wanneer wij weten dat we moeten leveren als het op hapjes aankomt, dan schakelen wij onze go-to guy Domino’s in. Geen pizzeria in Amsterdam die zo snel en goed kwaliteit levert als deze zaak en ook geen een pizzeria die blijft durven met nieuwe ingrediënten en combinaties.

Pizza puristen zullen misschien mekkeren dat niet alle pizza’s van Domino’s ‘authentiek’ zijn, maar wij zien dat anders. De pizzabodem is de canvas en de pizzabakker kan daar alles mee doen wat hij of zij wil. Ok er zijn grenzen, zo zitten wij zeker in team GEEN-ananas, maar Domino’s weet ons altijd te verbazen met nieuwe edities. Zo verbaasde Domino’s ons eind vorig jaar nog met de waanzinnig lekkere boerenkool met worst pizza. Ja daar moet je even voor uit je comfort zone om te bestellen, maar daar krijg je geen seconde spijt van.

Altijd stipt op tijd en sneller dan het licht

Om stipt 21.15 kwamen maar liefst twee bezorgers van Domino’s binnen om 25 (!) pizza’s te bezorgen voor onze hongerige crew. Net toen iedereen na de gezellige chaos er finaal doorheen zat, kwamen de twee blauwe helmen precies op de afgesproken tijd binnen. Als een soort verlossers haalden zij de 25 dozen uit hun tassen, ging de muziek iets harder (zie punt 2) en zag je mensen weer helemaal tot leven komen. Het harde werken werd vergeten en de feeststemming kwam er direct in. Dat is wat een goede pizza kan doen op een feestje, en dan helemaal de nieuwe voorjaarspizza’s van Domino’s.

Echt vernieuwende smaken

De tijden van blokjes kaas op een stokje zijn voorbij, een echt goed feestje maak je nu met bijvoorbeeld de nieuwe voorjaars ‘roasted’ pizza’s. Zo heb je de roasted veggi, de roasted chicken (onze favoriet), de roasted beef en voor de vegans onder ons ook de vegan roasted veggi. Niet alleen smaakt het fantastisch, het geeft je gasten (of crew) direct ook wat ijs om te breken. ‘Oooh heb je deze al geproefd? Fantastisch!’. Het is vooral goed om Domino’s regelmatig te checken, want er zijn vaak nieuwe smaken te vinden. De boerenkool pizza heeft nu dus plaats gemaakt voor de ‘roasted’ variant en ook deze zijn weer waanzinnig lekker. Je kunt het bij een feestje dan wel heel ingewikkeld maken en dagen in de keuken staan, maar wij spelen het liever op safe en laten Domino’s het werk doen. Heb jij mooi meer tijd over om te feesten. Oh en om een briljante playlist te maken.

Na eten komt – muziek!

Nu iedereen vol zit van de zalige Domino’s pizza’s is het tijd om de voetjes van de vloer te krijgen (dat gaat ook makkelijker met punt 3). Ook hier is het beter om het op safe te spelen en niet voor de standaard Spotify-playlist te gaan. Omdat je door Domino’s niet meer dagen met boodschappen doen bezig bent, kun je deze tijd mooi steken in het maken van de perfecte part-playlist. Dan weet je tenminste dat het echt goed is wat gedraaid wordt én het is een heel leuk klusje. Wij hebben voor jullie alvast een opzetje gemaakt, met een echte party-playlist. Hij is al uitvoerig getest!

 

Weg met de kring

Hak deze knoop maar gewoon door, want het levert een veel beter feestje op. Nadat jij de bestelling hebt ingevoerd bij domino’s.nl en de playlist is af, is het tijd voor het meest zware klusje van allemaal. De stoelen uit je huis of sample sale halen. Er gaat niet gedanst worden als iedereen suf op een stoel zit. Daarnaast leent pizza zich perfect om uit de hand te eten. investeer gewoon een tientje in leuke servetten en iedereen kan staand eten. Combineer deze drie items en ieder feest is een succes!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram