Virals

De gekste dingen die je kan kopen op Aliexpress – deel 3

Na een deel 1 en een deel 2 zijn we zeker nog lang niet klaar met het delen van de gekste dingen die je kan kopen op Aliexpress, want ome Ali heeft me toch een partij gekke dingen te koop. Hieronder lichten we er weer een paar voor jullie uit.

8

1. Een boyfriend pillow

Mis jij ‘s avonds in bed een sterke gespierde arm om je heen? Vanaf nu niet meer! Je kan er gewoon eentje kopen op Aliexpress voor 20,24 euro met tepel en al, jup het is net echt.

Nose-Sanitizer-Gel-Soap-Dispenser-Fun-Bathroom-Shower-Wall-Soap-Dispenser-Suction-Hooks-Sanitizer-Dispenser-with

2. Een neus zeepdispenser

Als wij zeggen dat we gekke dingen op Aliexpress hebben gevonden bedoelen we ook écht gekke dingen. Zoals deze zeepdispenser in de vorm van een neus waar je in kan duwen zodat er ‘snot’ oftewel zeep uit de neusgaten komt. Hoe verzin je het? Hij kost 7,47 euro en je koopt hem hier.

3. Does anyone fancy tissues uit een kontgat?

Nog zoiets raars, je kunt een tissue box kopen in de vorm van een kontgat waarbij je de tissues dus uit het gat trekt. Mocht je hem leuk vinden hij kost 6,78 euro en je koopt hem hier.

5

4. Groente knuffels

Mocht je nou zo’n grote liefde hebben voor groentes dat je ze mee wilt nemen naar je bed dan zijn deze knuffels perfect voor jou! Je koopt ze hier vanaf 9,23 euro.

5. Katten toast bed

Voor de toast-liefhebbers met een kat. Hij kost 5,90 euro en je koopt hem hier.

6. Vlees sokken

hadden we de vorige keer nog vis slippers gevonden bij Ali, hebben we nu deze prachtige vlees sokken gezien. Tja, het is maar wat je leuk vind. Je koopt ze hier voor 1,02 euro.

h2+Xif2nxdR3mZ48XMtpQGa/j7OfI7yHV4sh

7. Varkensvlees deken

Zijn sokken niet echt je ding, maar heb je liever een lekker dekentje voor op de bank dan is deze zeker een eyecatcher. Je koopt hem hier voor 19,29 euro.

HTB1LIsLm3DD8KJjy0Fdq6AjvXXaK_

8. Vlees joggingbroek

Het houdt niet op, niet vanzelf.. Om te matchen bij je sokken en deken, verkopen ze ook een joggingbroek met vleesprint. Wauw. Hij kost 12,60 euro en je koopt hem hier.

9. Snelle pixel planga

Perfect voor alle festivals deze zomer, deze fan-tas-tische bril. Hij kost maar 20 cent en je koopt hem hier.

8 (2)

10. Zwembroek met Donald Trump

Jaja, na de Donald Trump wc-borstel is er ook een Donald Trump zwembroek! Wie wil die nou niet?! Hij kost 14,83 euro en je bestelt hem hier.

Dat was hem weer voor deze keer, ben jij nog iets geks tegen gekomen op Aliexpress vergeet dat dan niet te delen in de comments!

No Comments

    Leave a Reply