Entertainment Films Series Slider

De leukste films en series die in augustus op Netflix komen

Better Call Saul

(Foto: Better Call Saul AMC)

Ben jij een van die geluksvogels die momenteel vakantie aan het vieren is in Nederland (of daarbuiten?). Dan heb je het goed getroffen, want het is tropisch warm. Maar je moet ook beseffen dat op een gegeven moment die verveling echt wel gaat toeslaan. Op die momenten moet je gewoon even je Netflix induiken, want het staat vol met vermaakt. In de maand augustus verschijnen daarnaast ook nog eens heel veel nieuwe series en films op het platform, waarvan wij nu de leukste op rij hebben gezet. Neem maar afscheid van de zon, want voorlopig ga je op de bank zitten. Netflix heeft alles netjes op rij gezet en wij hebben onze favorieten daaronder verder uitgelicht. Voor ieder wat wils!

Beauty and the Beast | 3 augustus

Normaal duurt het best wel lang voor blokbuster-films op Netflix verschijnen, maar Beauty and the Beast (Emma Watson!) is vorig jaar uitgekomen en staat er snel al op. Vanaf 3 augustus kun je genieten van dit heerlijke sprookje, dat in deze reallife versie een goede update heeft gekregen:

Like Father | 3 augustus

Een heerlijke romcom Netflix original film, met niemand minder dan oude bekenden Kelsey Grammer (Frasier) en Kristen Bell in de hoofdrollen. Like Father is zo’n film die bij de grootste chagrijn nog een glimlach op het gezicht gaat toveren:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

The Package | 10 augustus

Tiener comedy’s zijn eigenlijk een genre op zich, waar in principe elke film met Jonah Hill en Seth Rogan bij hoort. Deze twee acteurs zitten niet in The Package, maar het belooft nu al weer een klassieker in het genre te worden:

Shooter seizoen 3 | 03 augustus

In het derde deel van deze bloedstollende serie gaat Bob Lee eindelijk afrekenen met de ultieme schurk Solotov. Of is het andersom? Wij zijn benieuwd!

I Am a Killer seizoen 1 | 3 augustus

Hit docuserie alert! Dit soort series zijn momenteel helemaal hot op Netflix, want elke keer als er een ‘true crime’ docuserie wordt gemaakt gaat deze helemaal viral. in I Am a Killer worden veroordeelde moordenaar geïnterviewd, wat nogal heftige beelden oplevert.

Better Call Saul seizoen 4 | 7 augustus

De spin-off van misschien wel een van de vetste series ooit gemaakt (Breaking Bad) is terug voor een vierde seizoen! Het schijnt dat er een oude bekende uit Breaking Bad zijn entree maakt bij Jimmy McGill, maar daar kunnen wij niet te veel over verklappen.

Insatiable seizoen 1 | 10 augustus

Deze serie is nog niet eens te zien, of de ophef is al gigantisch. Mensen vinden namelijk dat er nogal aan ‘fat shaming’ wordt gedaan. Wij willen de serie eerst wel even gezien hebben voordat we moord en brand roepen, dus de verwachting is hoog:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram