Entertainment

De leukste games voor op je telefoon

De verveling kan in quarantainetijd nogal snel toeslaan. En als je heel Instagram, Facebook, Snapchat en Tik Tok al gezien hebt is het ook wel eens leuk om wat anders te doen op dat mobieltje. Wij hebben de leukste spelletjes voor je verzameld die je nu gratis kan downloaden in de App Store. Van old school verslavingen tot aan misschien wel nieuwe favorietjes, we’ve got it all.

Candy Crush Saga

Candy Crush hebben we vast allemaal wel een keer gespeeld. Van dit lekkere match-3 puzzelspel zijn al meer dan een biljoen levels gespeeld. Het is dan ook een van de populairste mobiele spellen ooit. in dit puzzelavontuur moet je snoepjes combineren en verwisselen om naar het volgende level te gaan. Pas op als je eenmaal gaat beginnen, het spel is enorm verslavend! Je kunt het spel hier downloaden.

Afbeeldingsresultaat voor candy crush saga  

De Sims Mobile

Aahh de Sims, wie houdt er nou niet van De Sims? Ik zag op Instagram Stories dat zelfs Ronnie Flex De Sims speelt dus ik denk dat dat al genoeg zegt; De Sims is een spel voor iedereen. Wat fijn is is dat je geen geld uit hoeft te geven om De Sims te kunnen spelen, je kan gewoon de gratis app downloaden in de App Store! Laat je creativiteit de vrije loop als je het uiterlijk en karakter van je Sims aanpast, ze eigenschappen geeft en je uitleeft op de mooiste outfits en kapsels. Bouw en ontwerp zonder enige moeite de perfecte huizen voor je Sims. Streef met je Sim carrièredoelen na en begin nieuwe hobby’s en relaties. Het kan allemaal met De Sims Mobile!

Afbeeldingsresultaat voor de sims mobile

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Dit is net zo’n soort gevalletje als de Sims, je kent deze game waarschijnlijk al en er bestaan meerdere platformen waarop je de game tegen betaling kan spelen, maar er bestaat dus ook een versie voor op je telefoon! Je kunt de game hier downloaden.

Afbeeldingsresultaat voor rollercoaster tycoon mobile

Draw Something Classic

Wat extra leuk is bij dit spel is dat je Draw Something kun je samen met je vrienden en familie kunt spelen. De een tekent een voorwerp en de ander raad vervolgens wat het is en daarmee verdien je punten. Het zorgt vaak voor hilarisch slechte tekeningen en een hoop ‘wtf moet dit voorstellen?!’ momentjes. Je kunt de gratis versie hier downloaden.

Afbeeldingsresultaat voor draw something classic

Parchisi Star

Parchisi is eigenlijk een online versie van mens erger je niet. Elke speler heeft een verschillende kleur en 4 poppetjes, wie zijn/haar poppetjes als eerste naar binnen brengt wint het spel. Klinkt heel simpel, maar in de uitvoering is het natuurlijk altijd net even iets anders. Gooi jij iemand eraf dan krijg je namelijk 20 zetten gratis en voor niets, maar als jij van het bord af wordt gegooid moet je met dat poppetje opnieuw beginnen. Een erg frustrerend, maar ook leuk en verslavend spel! Je kan ook je vrienden toevoegen via Facebook en samen een potje spelen. Dit kan tegen elkaar of je kan een team vormen en het opnemen tegen een ander tweetal. Ondertussen kan je ook met elkaar chatten. Je download het spel hier.

Afbeeldingsresultaat voor parchisi star

FarmVille 2

Ga op boerenavonturen, verzamel zeldzame goederen en maak nieuwe recepten. Verzorg dieren en breid je boerderij uit met vrienden. Je kunt FarmvVille altijd en overal spelen, ook als je geen internetverbinding hebt. Is dat eens even handig als je internet er tijdelijk uit ligt. Dit spel is wederom gratis te downloaden.

Afbeeldingsresultaat voor farmville 2 app store

Wordfeud

Een oude klassieker: Wordfeud. Wordfeud is een online versie van het bordspel Scrabble. Wees creatief met letters en maak de meest lange woorden en verdien punten. Deze is ook heel leuk om met je moeder, vader, opa of oma te spelen. Je kan tot wel 30 potjes tegelijk spelen, dus leef je uit zou ik zeggen! Je download de app hier.

Afbeeldingsresultaat voor wordfeud

Trivia Crack 2

Een paar jaar geleden was deze app echt een hit, bijna iedereen in mijn omgeving had deze app wel op zijn/haar telefoon staan. Bij Trivia Crack kun je vrienden en familie uitdagen en moet je dus verschillende vragen over verschillende onderwerpen zo snel mogelijk juist beantwoorden. Leuk om te doen, maar daarnaast is het ook nog eens gezond om met deze app je brein een beetje scherp te houden. Je download het spel hier.

Afbeeldingsresultaat voor trivia crack 2

No Comments

    Leave a Reply