Home Slider Travel What to do Wereld

De Marvel superhelden strijken neer in Disneyland Parijs en wij waren er bij!

marvel

Bron: Disney

Het Marvel Superhelden seizoen is begonnen in Disney, en wij waren erbij! Het kind in ons kwam terug een beetje naar boven (maar zelfs voor volwassenen: aanrader!). Vanaf 31 maart heb je een rechtstreekse treinverbinding, binnenkort word je dus letterlijk voor de deur gedropt. De trein is helemaal in Disney design, waardoor je al direct in de magische Disney sfeer zit. Kleine tip: als je op tijd boekt zijn de tickets lekker goedkoop. Dus ben jij vergeten hoe het voelt om in dat grote park te staan, dan vragen wij ons enkel af waar jullie nog op wachten. Wij hadden het geluk dat het park wat langer voor ons open bleef, waardoor we gewoon letterlijk als een 5-jarig, klein, veel te blij kind door het park huppelden (ja zelfs de mannen huppelden, dan weet je hoe laat het is). Met van die te gekke Mickey-oortjes en tovenaars-hoeden voel je je in Disney als een vis in het water. Een veel te blije vis. We dagen je dan ook uit om niet met 200 souvenirs terug te komen… wat een hele opgave blijkt te zijn want ons is het niet gelukt, onze woonkamer is nu ook gewoon een Disney-Paradijs.

Artikel gaat hieronder verder

 

Bron: Disney

Haat jij wachten in de rij? Word jij claustrofobisch door mensen die 150 minuten willen aanschuiven voor de Space Mountain? Dan schaf je gewoon lekker de fastpasses aan en steek je iedereen voorbij! En nadat je het hele park hebt gezien kan je lekker nagenieten in een van de vele terrasjes en leuke restaurantjes. En heb je het even gehad met het ‘stoere’ Studio Park (wat haast onmogelijk is) dan ga je terug naar de magische wereld van Disney, wat een nostalgie! Wedden dat je het niet kan laten om helemaal weg te smelten als je Mickey of Goofy ziet lopen, al je jeugdherinneringen komen naar boven en je zou eigenlijk willen dat je weer een klein kind was. Want dan kon je ook lekker als Aladdin of Doornroosje over de Disneystraten paraderen. En anders doe je gewoon alsof! 

 

Bron: Disney

Marvel Fans? Captain Marvel en Groot komen voor het eerst naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris tijdens het Marvel Superhelden Seizoen van 23 maart tot en met 16 juni 2019. En niet zomaar, want deze valt tussen de releases van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame. Die vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Wij kunnen het bevestigen, het was echt cool met de legendarische Marvel Superhelden, zoals Doctor Strange, Scarlett Witch, Spider-Man, Loki, Thor, Black Widor, Black Panther, Captain America, Iron Man, Gamora, Nebula en Star-Lord. En voor het eerst in de geschiedenis voegen Captain Marvel en Groot zich hier aan toe. Het allerleukste: je kan je favoriete superheld dan ook in het echt ontmoeten! En dat was nog niet alles want er komt een heuse uitbreiding van het Walt Disney Studios Park met onder andere een Marvel gebied. In totaal zijn het drie nieuwe gebieden met de thema’s Marvel, Frozen en Star Wars met nieuwe attracties en live entertainment. En wij kunnen het bevestigen, de Marvel shows zijn dan ook echt knap gemaakt. Los van de acrobatiek van de performers zijn de special effects en films ook leuk gedaan. Interessant en vet om te zien hoe het tussen bioscoop en theater in zit! Ook is er bekend gemaakt dat Disneyland Paris de favoriete Marvel figuren naar Disney’s Hotel New York brengt. Het hotel wordt volledig omgetoverd en zal veranderen in een wonderland met Marvel thema. Het nieuwe hotel krijgt de naam “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel”.

Bron: Disney

 

“We gaan een hotel in Disneyland Paris maken waarop Tony Stark trots zou zijn! Disney’s New York Hotel – The Art of Marvel vervoert onze gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, zoals Iron Man, The Avengers, Spider Man en meer! ”

 

Bron: Disney

Bron: Disney

Bron: Disney

Bron: Colourful Rebel

No Comments

    Leave a Reply