Sleep Slider

De mooiste Airbnb villas vind je in Californië

Villa Airbnb

Foto’s: Airbnb

Wie kent MTV Cribs nog? Een van onze guilty pleasures van vroeger. Het is toch heerlijk om in die gigantische villa’s van celebrities te kijken? Die gigantische woonkamers, de 12 slaap- en badkamers in één huis. De een nog mooier dan de ander. Je werd er jaloers van door er alleen al naar te kijken. Wie wilde er nou niet zo een huis? En met deze gedachte hebben wij het volgende lijstje gemaakt, zodat deze droom voor even realiteit wordt. Waan je in de wereld van de Kardashians, met deze villa’s aan de Californische West Coast waar je u tegen zegt.

Vind jij zo een gigantische villa net iets too much? Wat dacht je van een cozy boomhut?

Stunning Spanish Villa with Vineyard

Zeg maar hallo tegen 5000 vierkante meter. Een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen, of met je vijftien vrienden verstoppertje kunt gaan spelen, want deze villa staat op een terrein van 1,5 hectare. Dat wordt een lang spel verstoppertje. Vind je verstoppertje iets te kinderachtig? Maak een wandeling door de wijngaard in de achtertuin. Maar, wat gaat dat kosten dan? Aangezien in dit plaatje van een villa 16 man past, kunnen de kosten ook door zoveel gedeeld worden, waardoor je per persoon exact €106,25 per nacht kwijt bent. En dat voor zo een gigantische plek. Wij weten wel wat er op onze volgende vakantieplanning staat.

Villas Airbnb

Villas Airbnb

Villas Airbnb

Villas Airbnb

Villas Airbnb

Artikel gaat hieronder verder

Breathtaking Views and Glamour in Architectural Modern Home

Welkom bij Airbnb Plus. Dan weet je dat het volgende next level wordt. In Malibu bevindt zich dit prachtige architecturale huis met wanden van glas, wat voor een adembenemend uitzicht op de oceaan en de bergen zorgt. En dan die inrichting… Die inrichting is iets waar je mond bij openvalt. Een glamorous interieurdesign geaccentueerd met kunst en vloer-plafond-boekenkast. Wauw, wauw, wauw!

Villas Airbnb
Villas Airbnb
Villas Airbnb
Villas Airbnb
Villas Airbnb

The Totem Terrace

Wie zei dat een villa bestaat uit alleen maar moderne luxe? Wij introduceren: glamping on a next level. In Topanga bevindt zich een houten villa, waar je even teruggaat naar de oude Amerikaanse tijden. Geniet van de zonsondergang in de hangmat, of word juist wakker met de zonsopgang in het heerlijke buitenbad. Op deze berg heb je in iedere kamer een uitzicht waar je u tegen zegt. Een villa om echt tot rust te komen.

Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb

Masterpiece Beverly Hills Gated Private Mansion

Als wij deze villa zien, geeft het ons een typische Beverly Hills gevoel. Een wit, modern pand, op de berg, met uiteraard een zwembad met een goed uitzicht. De binnenkant is strak ingericht, hoe je dat ook precies in gedachte zou hebben. Deze villa komt zo uit een film.

Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb

Mega Mansion in Rancho Santa Fe, San Diego

Save the best for last. Oké, het beste, dat kunnen wij nog niet zeggen tot we er zijn geweest. Maar deze ‘mansion is zeker wel het grootst. Four Seasons of het Ritz Hotel, die zijn verleden tijd. Voor €163 per nacht krijg je 7 luxueuze slaapkamers met een kingsize bed, een bioscoop, een fitnessruimte, een dansclub, een wijnkamer en een bowlingbaan. En dat is alleen nog maar binnen! Buiten heb je een terras, een full-size tennisbaan, een speeltuin en een zwembad. Dit is er eentje die iedereen vast op zijn bucketlist heeft staan en gewoon realiteit kan worden. Waar wacht je nog op?

Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb Villas Airbnb

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram