World

DE NEDERLANDSE JACKY SWINKELS LANCEERT HAAR EIGEN JUWELEN PLATFORM

Juwelenhuis byJacky biedt een podium aan exclusieve niche-merken met een ongekend persoonlijke service.

Na tien jaar ervaring in de juwelenbranche waagt Jacky Swinkels (31) de sprong naar zelfstandigheid via een uniek platform voor het hogere sieradensegment. ByJacky is het eerste juwelenhuis waar niet alleen bijzondere merken vanuit de hele wereld onder één dak te vinden zijn maar waar een nieuwe definitie geldt van een op maat gemaakt advies.

Het aanschaffen van sieraden is een persoonlijke beslissing en dat maakt de keuze niet gemakkelijker. ByJacky bedacht een manier om te voorzien van raad op afstand: op basis van een filmpje van je huidige juwelencollectie komt Jacky met een top drie advies van passende en relevante sieraden.

“Wij bieden prachtige juwelen aan en kunnen dat nét even anders en vooral, persoonlijker doen dan de conventionele juwelenhuizen. Daarnaast staat het ambacht, de inspiratie en uiteindelijke totstandkoming centraal.” aldus Jacky.

Oorspronkelijk was het idee om vooral face-to-face kennis te maken met de merken die byJacky vertegenwoordigt. In de coronaperiode is gebleken dat persoonlijk contact niet altijd haalbaar is. Met een op maat gemaakt advies op afstand, de uitleg en inzichten over juwelen via haar kanalen en de persoonlijke wijze waarop Jacky haar netwerk kennis laat maken met (high end) juwelen creëert zij een sterk community gevoel. De merken die worden aangeboden zijn allemaal specifiek geselecteerd; zo vertegenwoordigt zij o.a. het merk van H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme, de Parme Design.

No Comments

    Leave a Reply