Do Entertainment

De Sims 5 lijkt over een tijdje uit te komen

Simmers, we hebben goed nieuws. Tijdens deze quarantaine hebben we genoeg tijd gehad om weer eens even lekker ouderwets De Sims te spelen. Van huizen bouwen tot aan werken en kindjes maken het kan allemaal in De Sims en het lijkt erop dat het langverwachte vervolg van De Sims 4, De Sims 5, over een tijdje uit zal komen met nieuwe mogelijkheden die we nog nooit eerder zagen bij het spel.

Yes, you heard that right. Er is een Tweet naar buiten gebracht waarin een foto te zien is van nieuwe games die naar de PS5 zullen komen. En wat zien we in die lijst staan? Juist ja, De Sims 5! We hebben er even (of nou ja zeg maar gerust heel lang) op moeten wachten, maar als het goed is komt het spel dan eindelijk eind dit jaar of begin volgend jaar uit (de officiële releasedatum is nog niet bekend).

Wat extra leuk is, is dat er een korte omschrijving van het spel bij staat die verklapt dat het spel multiplayer zal worden. In De Sims 5 kun je dus online samen gaan spelen met je vrienden/vriendinnen, hoe leuk is dat?! Helaas is er nog geen trailer van het spel beschikbaar en is de releasedatum ook nog niet bekend, maar we wachten met dit goede nieuws in ons achterhoofd nog even geduldig af.. In de tussentijd kun je met deze tutorials nog even je bouwskills upgraden en met deze cheatcodes alles uit het spel halen wat erin zit.

No Comments

    Leave a Reply