AMSterdam Do Slider

De ultieme test voor je vriendschap | het Monopoly-toernooi in Amsterdam-Oost

Ieder gezin, club van vrienden of gewoon random groep mensen in het algemeen kent een breekpunt wanneer er een spelletje gespeeld wordt. Denk maar eens aan die bordspelen tijdens de feestdagen, of wanneer jij met je vrienden een te fanatiek potje aan het kingsen bent. Maar (volgens Wikipedia) de meeste ruzies gebeuren wel tijdens een potje Monopoly. Toch weerhoudt dit de mensen van de Q-Factory (Amsterdam-Oost) er niet van om op 6 juni een heus Monopoly-toernooi te organiseren. Niet zomaar een toernooi, maar ook nog eens de Amsterdamse versie:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het evenement is een knipoog naar een vastgoedbeurs die dat weekend in de Rai plaatsvindt: “Op 5, 6 en 7 juni vindt er in Amsterdam weer de jaarlijkse vastgoedbeurs van Nederland plaats in de Amsterdamse Rai. Na een lange dag netwerken, het bezoeken van stands met de nieuwste trends en innovaties kan je met je vastgoedcollega’s bijkomen in Q-Factory waar op 6 juni het Amsterdamse Monopolytoernooi gehouden zal worden!

Voor 50 piek huur je een tafel waar je met vier vrienden aan kunt zitten. Een rondje bitterballen en drie drankjes per persoon inclusief. Ideaal!

Meer informatie | Q-Factory

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram