AMSTERDAM Do Hotspots Slider

De ultieme weekendlist – van borrelen tot brunchen en bier, bier, bier

Deze donderdag staat volledig in het teken van het tippen voor aankomend weekend. Want er zijn weer parels van events te vinden door heel Amsterdam. Met voor ieder wat wils. Van cocktails tot brunches of bier drinken en sport kijken. Klinkt lekker he?

Vrijdag 23 & zaterdag 24 februari – Olympisch bierdrinken | Helst

Ben jij helemaal Olympische Spelen gek? En verzot op speciaalbier? Zoek niet verder! Helst zendt namelijk vrijdag 23 februari van 11:00-13:00u de 1.000m schaatsen voor mannen uit. Daaropvolgend laat snowboardster Cheryl Maas haar kunsten op de Big Air zien. Ook op zaterdagmiddag schuif je gewoon weer aan voor meer Olympisch geweld wanneer om 12:00u de massa start bij het schaatsen begint, voor zowel mannen als vrouwen. Dit alles uiteraard op groot scherm en onder het genot van een biertje!

Vrijdag 23 februariSound Bites – Bobby’s & Willem’s Negroni Night | Mama Makan

In samenwerking met Bobby’s Dry Gin & Willems Wermoed is het vrijdag weer tijd voor Sound Bites bij Mama Makan. Tijdens deze nieuwe editie laat je Dry January ver achter je met twee van Mama’s variaties op barrel-aged Negroni. Ook is er ruimte voor heerlijke kazen, chacuterie, live muziek en heel veel Mama-liefde. Uiteraard is het eerste drankje van het huis.

Zondag 25 februari – Brooks Boozy Brunch | Brooks

Ready for a Boozy Lunch @ Brooks? Elke laatste zondag van de maand is het tijd voor de Boozy Brunch bij Brooks aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Ben jij de doorsnee brunch zat? Well, it’s time to put a (bread) ring on it. Verwacht gevulde glazen, chaotische gezelligheid en topservice. Natuurlijk is er ook deze zondag een free nanny service voor de mini brookies! Dus, nodig al je mommy-friends of vriendinnen uit voor een gezellige Boozy Bagel Brunch bij Brooks! Reserveer wel even je tafeltje via 020 379 2020.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zondag 25 februariHealt(h)eaSNCKBR

It’s tea o’clock time again! Iedere laatste zondag van de maand kun je bij SNCKBR terecht voor de Healt(h)ea. Deze gezondigen variant van een high-tea bestaat uit zoete HLTHY happen, oneindig veel thee van Café Couture en oneindig veel mimosa’s. En dan niet te vergeten de AWSME teatails. Ja, cocktails met thee! It’s finger licking good! Can’t wait? Reserveer dan snel je tafeltje!

Zondag 25 februariVeggie Sunday | MOER

EAT YOUR VEGGIES! Zondag staat alles in het teken van GROENTEN bij MOER. De Tipsy Tomaat, Wankelende Wortel, Aangeschoten Aardappel en Beschonken Biet zijn jou guilty plessures voor de zondag; met bijpassend hapje. Wil jij jou dosis vitaminen al voor de hele week? Ga dan voor het viergangen Vega Chef’s Menu en kies voor een heuse cocktail. Zoals elke zondag geniet je ook deze week van live jazzy tunes. Dus neem als je vrienden mee, vega of niet. MOER verrast iedereen met impressive groentenskills.

Restaurant MOER

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram