Series

De verleiding op dreamdate van Temptation Island is te groot voor één dame..

Foto: RTL

Let op, mocht je de nieuwste aflevering van Temptation Island op Videoland nog niet hebben gezien lees dan niet verder!

Het Temptation Island avontuur zit er bijna op. Voor 2 koppels is het overduidelijk dat ze na hun deelname niet meer samen zijn, maar hoe zit het met de andere koppels? Horen we daar nou in de laatste minuten van de aflevering een vrouw kreunen op dreamdate?!

Zach is helemaal klaar met Simone en Simone is helemaal klaar met Zach. Hij heeft dan ook zeker geen spijt van zijn slippertje met Romee. “De beelden die ik krijg elke keer van Simone, ik word elke keer gek van het gebrek aan respect. Ik had liever gezien dat zij intiem is met iemand dan deze vorm van disrespect die ze nu toont”, spreekt hij kwaad over zijn vriendin. Zo hé en dat terwijl het koppel een paar dagen voor deelname nog samen op reis was in Dubai.. Wij denken dat hier vast en zeker meer achter zit. Is het koppel dan toch niet echt en waren za allang voor hun deelname uit elkaar? Vroeg of laat zal de aap uit de mouw komen.

Simone is helemaal klaar met ‘Mr. Mallorca’. “Hij heeft alleen maar sneaky gedrag getoond en dacht dat hij Temptation te slim af was”, vertelt ze woest. “Maar Temptation is ons altijd slimmer af. Het laatste wat ik wil is nog iets met hem te maken hebben.” You go girl.

En dan zijn we eindelijk gekomen bij het altijd spectaculaire einde van het programma: de dreamdates. Hier krijgen de koppels nog één keer de kans zich te bewijzen, maar blijkbaar kan niet iedereen dat aan.. In de laatste minuut is namelijk te horen dat iemand het wel heel érg naar zijn zin heeft in bed. Een van de dames is aan het kreunen, maar de vraag is wie…

Zal verleidster Eline Arda nog een toegift geven? Of is het toch één van de andere meiden die de verleiding op de laatste dag echt niet meer aan kan? We hopen het niet, maar who knows..

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply