Entertainment TV

De vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2019 zijn bekend

(Foto: RTL)

Nog maar tien dagen en het meest smeuïge programma van de Nederlandse en Belgische televisie begint weer. Temptation Island 2019 gaat van start! De verleiders en verleidsters zijn inmiddels bekend gemaakt en de NSFW-promovideo’s zitten als vanouds vol met sappige oneliners. Maar wat is een eiland vol met verleiders, als er geen koppels zijn. Juist en die zijn nu net door RTL bekend gemaakt. Ook de koppels stellen dit jaar niet teleur, want wij liggen nu al in een deuk als we alle bio’s op de website van RTL lezen:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Rodanya en Morgan
Het Nederlandse koppel Rodanya en Morgan is drie jaar samen. De 20-jarige Morgan ging al na zes maanden vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya (20) een flinke deuk kreeg. Afgelopen zomer begin Morgan wéér een misstap. Tijdens een romantische tripje weg groeiden de twee weer naar elkaar toe en besloot Rodanya om Morgan nog een allerlaatste kans te geven. Als het op Temptation Island fout gaat, is het deze keer echt over and out…”

Ha, die Morgan. Wij hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat deze relatie het zwaar gaat krijgen, maar wie weet! Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram