Travel

Decathlon Fresh & Black tenten bieden uitkomst tijdens hete zomer

De Quechua tenten van Decathlon zijn een begrip. Binnen enkele minuten heb je jouw slaapplek op de camping gerealiseerd. De nieuwste generatie Quechua-tenten heet Fresh & Black. Deze tenten doen precies wat de naam belooft. Door de speciale samenstelling van het materiaal blijft de tent tot wel 17 graden koeler in de felle zon én is ie van binnen pikdonker. Fresh & Black is de coolste tent ter wereld. Ooit!

Tijdens deze hete zomer van 2019 heb je behoefte aan een tent waarin het aangenaam vertoeven is. Het ‘Fresh’-concept maakt dat de nieuwste generatie tenten de hitte van de zon beperkt door het unieke tentdoek dat de warmte van de zon weerkaatst en ultiem te ventileren zijn; of je nu alleen de buitentent wilt openen, of met simpelweg één ruk aan een koord vanuit de binnentent de hele achterwand omhoog wil halen. De ruimte die is ingebouwd tussen de buitentent en de grond zorgt voor verse lucht en beperkt condensvorming zoveel mogelijk. Het ‘Black’-materiaal van binnen zorgt er daarnaast voor dat het in de tent aardedonker blijft.  Het resultaat is een koele en donkere slaapplek. De Fresh & Black-lijn biedt daardoor veruit het meeste slaapcomfort ooit.

Voor elke kampeer behoefte; heeft Decathlon een Fresh & Black-tent beschikbaar. Voor de avontuurlijke hiker of festivalgangers zijn er de makkelijke pop-up tenten die dankzij het ‘Easy’-systeem letterlijk in twee seconden staan en in no-time weer mee te nemen zijn. Voor families zijn er grotere varianten die ook makkelijk neer te zetten zijn, maar over meerdere slaapcabines beschikken. Alle tenten worden uitgebreid getest op waterdichtheid en zitten dusdanig ingenieus in elkaar dat de binnentent geen contact maakt met de eventuele condens die zich aan de binnenkant van de buitentent afzet. Goed neergezette tenten kunnen, zo blijkt uit testen in een windtunnel, windsnelheden tot 50 km/u (windkracht 6) weerstaan. Is er onverhoopt toch een probleem, heb je twee jaar garantie en kan je in de werkplaats van jouw eigen Decathlon-winkel (in één van onze 52 landen) terecht. Zo ga je comfortabel en onbezorgd de zomervakantie in. Of je nu met twee of acht personen op pad bent, er is altijd een Fresh & Black tent die exact aan jouw behoeften voldoet.

No Comments

    Leave a Reply