Home

Dennis Weening doet zijn verhaal over ontslag én feliciteert heel lief zijn opvolger Kaj

In de auto met Dennis Weening 'RTL kon ontslag niet goed uitleggen'

(Screenshot YouTube / NU.nl)

Het was het ontslag van het jaar in televisieland: Dennis Weening moest na 5 seizoenen Expeditie Robinson presenteren zijn biezen pakken. Eerst ontkende RTL alles, daarna kwamen er excuses en nu heeft Dennis ook nog een ‘best of’ filmpje gekregen. Allemaal leuk en aardig, maar hoe is het nu precies allemaal verlopen? Chris Helt van NU.nl zit iedere week met een BN’er in de auto (herinneren jullie je dat compleet mislukte interview met Lil Kleine nog?) voor een leuk interview en dit keer heeft hij Dennis op de bijrijdersstoel. Zoals wij al verwacht hadden van de heerlijke Dennis, neemt hij geen blad voor z’n mond wanneer hij het over zijn onverwachte exit bij Expeditie heeft. Het interview zit vol met heerlijke quotes als

“Omdat Expeditie Robinson zo succesvol is, denk je niet dat je contract niet wordt verlengd. Het gaat onwijs goed, de kijkcijfers zijn elk jaar beter, dus je denkt: never change a winning team”.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Toch zag de optimist Dennis het wel een piepklein beetje aankomen:

“Luister, ik rekende me niet rijk. Ik wist dat dit moment altijd zou kunnen komen. Ik heb gekkere dingen zien gebeuren bij de televisie.”

Maar als je denkt dat Dennis het zijn opvolger Kaj Gorgels niet gunt, think again (check het interview met Dennis hieronder):

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fijne vent. Geniet van het allermooiste programma wat er is. ❤️

Een bericht gedeeld door Dennis Weening (@dennisweeningofficial) op

No Comments

    Leave a Reply