amsterdam Eat

Derde wiel aan de wagen? Met valentijn is dit geen probleem bij Dimitri’s in Amsterdam

dimitri's

(bron: dimitri’s)

Dit restaurant in Amsterdam komt met valentijnsdiner voor 3 in plaats van 2 geliefden, is dat even een meevaller als jij geen vriendje hebt. Het restaurant in Amsterdam-Oost vindt het namelijk tijd dat Cupido op 14 februari eens voor een minder traditionele aanpak kiest. Daarom komt Dimitri’s op Valentijnsdag met een wel heel bijzondere aanbieding. Het ‘Ménage à Trois’ Valentijnsdiner. Ja, je leest het goed, een Valentijnsmenu voor drie personen in plaats van twee.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

 

dimitri''s

(bron: dimitri’s)

 

Omdat het valentijnsdiner toch net iets te vaak wordt gericht op twee personen, besloot het restaurant het toch net even over een andere boeg te gooien. Vandaag de dag zijn er ook talloze andere relatievormen ‘in swing’, hoog tijd voor verandering dus. ‘Ménage à Trois’ voegt daad bij woord.

Op 14 februari geniet je met drie personen van heerlijke gerechten en bites met een mediterrane en arabische inslag, lekker ontvangen worden met een champagne cocktail en een amuse van de chef. Vervolgd door diverse vega, vlees en vis mezzes (bijvoorbeeld de heerlijke steak tartaar). Om tot slot je avond te eindigen met een heerlijk verrassingsdessert. Het beste van heel dit gebeuren? De derde persoon eet voor niks!

Dimitri’s | website
Insulindeweg 1, Amsterdam
Telefoon: 020 304 46 54

dimitri's

(bron: dimitri’s)

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram