Home

Je kunt vanaf 4 oktober shoppen uit de Kardashian Kloset

Bron: Instagram Kim Kardashian

Niet één, niet twee, maar álle Kardashian-Jenners slaan de handen ineen voor een nieuwe business. Op Instagram heeft Kris Jenner de lancering van de Kardashian Kloset bekendgemaakt en dit houdt in dat de beroemde familie haar garderobe beschikbaar stelt om uit te shoppen.

Kardashian Kloset
Voor de echte liefhebbers van de Kardashians is er heel goed nieuws, want op 4 oktober om 18:00 uur (Nederlandse tijd) staat de Kardashian Kloset online. Op Instagram deelde Kris Jenner dat er een nieuwe business wordt toegevoegd aan het Kardashian-imperium. Deze keer gaat het om een speciale webshop waar klanten rechtstreeks uit de gigantische kledingkast van de Kardashian-Jenners kunnen winkelen: de Kardashian Kloset.

Designer garderobe
Op het Instagram-account @KardashianKloset is nog weinig informatie te vinden, maar waar je wel op kunt rekenen, is dat het voornamelijk om designer-items gaat. Zo zie je foto’s van een Kith x MISBHV-pak van Kylie Jenner en een rode Gucci Sylvie-tas van Kris Jenner. Ook de grote schoenencollectie van Kylie valt niet te missen.

Goede doelen
Voor het geld zullen de Kardashian-Jenners het niet doen, maar wellicht zullen zij een deel van de opbrengst schenken aan goede doelen. Dit hebben zij in het verleden vaker gedaan, zoals aan The Dream Foundation, Smile Train, aan onderzoek naar en behandelingen van kanker, de Filipijnen en nog veel meer.

Houd @KardashianKloset in de gaten zodat jij weet waar je items uit de Kardashian Kloset kan scoren!

No Comments

    Leave a Reply