amsterdam Eat Slider

Deze Amsterdamse restaurants serveren desserts om je vingers bij af te likken

Cheese Cake

(Foto: Shutterstock)

Ben je ook een sucker voor zoetigheid? Vooral met de aankomende maanden in het zicht snappen we deze need heel goed. No worries! Af en toe mag je jezelf wel verwennen. Voor alle momentjes dat je even wil genieten, er even klaar mee bent of je jezelf een cheat day gunt: wij hebben de restaurants met de lekkerste desserts om je vingers bij af te likken voor jou op een rij gezet.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge | Valentines flowerpot

De Executive Chef van MOMO Restaurant, Bar & Lounge heeft een prachtig instagrammable dessert gecreëerd waar verschillende smaken en texturen zich ontmoeten in een winterachtige bloempot. Het ‘Winter Flower Pot’ dessert is werkelijk een eye opener op het gebied van de lekkerste desserts tijdens de winter in Amsterdam. Buiten het feit dat deze creatie ontzettend lekker is door de combinatie van donkere chocolade en chocolate crumble, wordt het toetje geserveerd als een bloempot! Hoe leuk? Deze bloempot is vanaf nu beperkte tijd te verkrijgen bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

MR PORTER | The Cheesecake

Ben jij zo iemand die tijdens het hoofdgerecht al aan het watertanden is voor het dessert? Dan zit je goed bij MR PORTER. Daar is The Cheesecake om-je-bord-bij-af-te-likken zo lekker. Naast dat dit dessert komt met stukjes passievrucht en vanille bonen, maakt de cacao caviar het helemaal af. Echt een aanrader om van te smullen en ondertussen te genieten van het uitzicht over Amsterdam, kan het nóg beter?

THE DUCHESS | The Chocolate Explosion – Valentines edition

Alle chocolade liefhebbers opgelet! Bij THE DUCHESS staat de ondertussen wereldberoemde Chocolate Explosion op de dessertkaart, maar dit keer in speciale Valentijns uitvoering! Deze must-try is gevuld met macarons, cookies en ijs – het kan haast niet beter. Het bestellen van The Chocolate Explosion is al een ervaring op zich, dit dessert wordt geserveerd met een unieke stikstof show bij je aan tafel. Heb je zin om een lekker een avondje adellijk te genieten van deze luxe? Bestel hem dan met een glaasje bubbels! Het bestellen van een dessert hoeft niet het einde van je avond te betekenen, wink wink.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Our mesmerising Valentine’s Chocolate Explosion will make any heart explode with tender love and sweet delights. @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door THE DUCHESS (@theduchess_official) op

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar | Chocolate Snow

De chef die dit dessert heeft samengesteld begrijpt dat liefde door de maag gaat. De Chocolate Snow van IZAKAYA Asian Kitchen & Bar is een schot in de roos voor iedereen die ook maar een beetje van chocolade houdt. In combinatie met vanille-ijs en honey roasted macademia nuts, is deze meesterlijke creatie een echte traktatie voor je sweet tooth.

THE BUTCHER Social Club | Cheesecake

De Cheesecake van THE BUTCHER Social Club is een van de meesterwerken die op de kaart staan. Het geheim van het recept is de extra dash of THE BUTCHER die ervoor zorgt dat elk hapje voor een smaakexplosie
zorgt.. Bij deze hotspot van Amsterdam zal niemand er gek van opkijken als je stiekem nog een puntje bestelt..

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram