Home Slider

Deze hashtag voor een betere huid gaat viral op Twitter

Facewash

Foto: Shutterstock

Niet iedereen is (helaas) geboren met de huid van een van de Victoria’s Secret Angels na aardig wat filtertjes en Photoshop. Soms zijn wij jaloers op de huid van onze beste vriendin, die zo haar bed uit kan rollen en zonder creme of ditje of datje zo het huis kan verlaten. En toch ziet ze eruit als a million dollars. Wij daarentegen zijn weer tien nare vrienden rijker als we alleen al een avondje iets teveel make-up dragen.

Artikel gaat hieronder verder

Nu hebben wij een ding altijd wel meegekregen en dat is dat je ‘s avonds altijd je gezicht moet wassen. Of je nou wel of geen make-up hebt gedragen die dag. Dus staan wij (bijna, want soms zijn we gewoon echt te lui) altijd voor de spiegel lekker ons gezichtje te wassen met een cleanser. Maar laten we ook eerlijk zijn, wij staan altijd met tegenzin voor die spiegel. Het liefst slaan we het reinigen van de huid helemaal over en rollen we direct ons bed in. Dus besteden wij er misschien 10, hooguit 20 seconden, aan deze avondroutine.

En dat is dus als je een beetje logisch nadenkt niet lang genoeg. Nayamka Roberts-Smith van LABeautyologist heeft heel de wereld in shock gebracht met haar #60secondrule:

En als je het zo leest, denk je alleen maar: oja, natuurlijk. En jij bent niet de enige die zo denkt. Zo is heel Twitter in de ban van deze hashtag en tweet iedereen een actief over mee.

 

Dus, sta jij vanaf vanavond elke avond even een paar seconden langer voor de spiegel?

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram