Entertainment Films Series Slider

Deze Netflix titels zullen binnenkort al verschijnen

IO

Foto: Netflix

Het aftellen van de uren is begonnen. Nog even en dan gaat eindelijk het weekend weer van start. Dit weekend kan bestaan uit wilde dagen en/of nachten of zoals wij dit het allerliefst doen: op de bank met Netflix. We moeten alleen even binnenkort een eigen account gaan aanmaken om zo verder te kunnen kijken. Waarom?  Gister heeft Netflix bekend gemaakt dat er maatregelingen genomen gaan worden als het gaat om gedeelde accounts. Zeg maar gedag tegen je gratis ‘abonnement’.

Artikel gaat hieronder verder

Maar goed, dat terzijde. Terug naar het weekend en Netflixen. Hier bij Colourful Rebel vinden wij het heerlijk om allemaal lijstjes voor jullie op te stellen, met onder andere de beste true crime series of wat dacht je van deze gruwelijk goede Scandinavische thrillers? En zo hebben wij nog een hele waslijst vol. Maar waar wij ook niet vies van zijn, zijn de trailers die online komen, om ons weer op iets nieuws te verheugen. En dan kunnen jullie natuurlijk niet achterblijven. Dus delen wij maar al te graag de nieuwste Netflix trailers met jullie die wij zojuist hebben ontdekt.

FYRE: The Greatest Party That Never Happened (18 januari)

Dit is iets wat bijna niemand (met Instagram) heeft gemist. Eind 2016 werd heel Instagram door bekende modellen volgespamd met foto’s en het woord FYRE. Dit bleek uiteindelijk promotie te zijn voor het grootste, meest exclusieve festival op een eiland in de Bahamas dat in bezit was van Pablo Escobar. Honderden dingen werden beloofd en kaartjes waren tussen de €500 en €1500. Als je echt gek wilde stunten met je geld kon je voor €12.000 een echte VIP-belevenis meemaken inclusief bungalow. Alleen toen het festival eenmaal daar was, bleek het alles behalve dat te zijn. Het was een grote ramp. In deze documentaire wordt er een kijkje achter de schermen genomen om te zien hoe dit daadwerkelijk is gebeurd.

 

Trigger Warning with Killer Mike (18 januari)

De volgende show gaat over het onderzoeken van verschillende culturele taboes. In deze serie zal Killer Mike kijkers de ruimte geven om te what ifs en de why nots hiervan te bekijken. Dit wordt onder andere gedaan door niet-traditionele benaderingen.

 

IO (18 januari)

Wij houden wel van Netflix en de goede Sci-Fi films die zij plaatsen. En ook IO is er eentje waar wij 18 januari voor klaar zitten. In IO is de wereld een giftige plek waar niemand meer leeft. Iedereen is verhuisd naar IO. Er is nog één iemand op aarde: Sam. Zij wil de wereld redden van wat het is, maar moet wel op tijd zijn. Er gaat nog een laatste vliegtuig naar IO. Als zij deze niet redt zal zij voor altijd in haar eentje op de aarde achterblijven.

 

Velvet Buzzsaw (1 februari)

Kunst is altijd al iets bijzonders geweest. Maar het wordt nog interessanter als je als kunstverzamelaar schilderijen ontdekt van een onbekend persoon. Hierdoor komt de echte geldwolven in hun naar boven. Dit komt alleen niet zonder prijskaartje. De schilderijen zijn niet gewoon en hierdoor worden zij het doelwit van bovennatuurlijke krachten.

 

Siempre Bruja: Always a Witch (1 februari)

Het afgelopen jaar was een groot succes als het gaat om Spaanse series. Zo was Casa de Papel natuurlijk niet te missen (yes, de eerste trailer van seizoen drie is er ook al!) en ook de Spaanse Gossip Girl genaamd Elite was super populair. Dus kon een nieuwe Spaanse serie niet achterblijven. Ook dit keer weer met een heel ander soort genre. In Siempre Bruja volgen wij een heks die in de zeventiende eeuw aan de dood is ontsnapt en nu in de 21ste eeuw haar weg moet vinden.

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram