Entertainment Series

Deze top 7 spannende Thrillers op Netflix moet je hebben gezien

Bron: Screenshot Youtube

We hadden eerder al de beste Scandinavische thrillers die je echt moet zien of de beste crime series voor als je niet zo houdt van thrillers. Niet iedereen is natuurlijk te vinden voor zo’n spannende film. Maar we konden het niet laten om de beste thrillers voor jou op een rijtje te zetten.

Artikel gaat hieronder verder

Gone Girl

Gone girl vertelt het verhaal van Nick Dunne die op zijn vijfde huwelijksverjaardag vaststelt dat zijn vrouw Amy verdwenen is. Hij lijkt de perfecte man wanneer hij in de media verschijnt. Maar niets is minder waar, hij leeft op leugens en bedrog. De politie doet onderzoek en al snel wordt hij de hoofdverdachte. Man en vrouw gaan verder met een machtsspel, en laten uitschijnen dat het huwelijk een hel is. Een spannende film met Ben Affleck in de hoofdrol.

Child 44

De sovjet unie in de jaren ‘50 tijdens de Stalin-periode onderzoekt een man een reeks kindermoorden. Een strijd tussen kapitalisme en communisme over seriemoordenaars.
Demidov wordt gedegradeerd en verbannen maar beslist om samen met zijn vrouw (Noomi Rapace) de zaak te blijven onderzoeken. Een must-see film met Tom Hardy in de hoofdrol.

The Departed

Om de Ierse maffia in Boston uit te schakelen infiltreert een politieagent in het syndicaat niet wetende dat deze andersom hetzelfde heeft gedaan.Ook won deze film oscars en heeft hij niemand minder dan Leonardo Di Caprio in de hoofdrol, alleen dat is al reden genoeg om de film te kijken.

Prisoners

Als zijn zesjarige dochter is ontvoerd en het onderzoek vastloopt, spoort de timmerman Keller Dover de dader zelf op. Loki vindt al snel een verdachte, maar moet hem vrijlaten wegens gebrek aan bewijs. Keller is echter overtuigd van zijn schuld en gaat zelf achter de man aan.

Shutter Island

Rachel Solando, een moordenares die ontsnapt is uit een instelling voor geesteszieke criminelen wordt gezocht door Teddy. De instelling bevindt zich op een afgelegen eiland langs de kust van Boston. Teddy krijgt tijdens zijn zoektocht de steun van een nieuwe partner: Chuck Aule. Teddy vermoedt dat er lobotomie wordt uitgevoerd op de meeste gestoorde patiënten. En lobotomie zegt je waarschijnlijk niet veel, maar dit is een operatie waardoor psychische ziektes kunnen worden verholpen! En wie speelt er mee? Niemand minder dan Leonardo Di Caprio.

American Gangster

Een klassieker met niemand minder dan Denzel Washington. De film die gaat over een drugsbaron in de jaren ’60 in Harlem. Hij wist al die jaren uit de handen van de politie te blijven, een soort van kat en muis spel. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Legend

Persoonlijk was dit een van de betere thrillers die wij ooit hebben gezien, een aanrader dus. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50. Reggie Kray is een gewezen bokser die nu deel uitmaakt van de Londense underworld. Zijn tweelingbroer Ronald zit opgesloten in een psychiatrische instelling. Reggie oefent wat druk uit en krijgt zijn broer vervroegd vrij, waarna de twee samen de macht grijpen in het misdaadmilieu. Het grappige is dat deze persoon door een en dezelfde acteur wordt gespeeld, heel gek als je dit weet voor je aan de film begint.

1 Comment

  • Reply
    Alina
    4 september 2019 at 02:11

    Kan niet wachten om dit te zien.

Leave a Reply