amsterdam Eat

Deze winter staat er truffelfondue op de kaart bij het gezelligste restaurant van Amsterdam

Proeflokaal A. V. Wees

(Foto: Proeflokaal A. V. Wees)

Wij gaan al best wel eens naar proeflokaal A. van Wees op de Herengracht voor een goed begin van de vrijmibo. Daar worden namelijk meer dan 17 genevers (nee dat is geen typo) geschonken en je rolt daarna zo door naar bijvoorbeeld de Cannibale Royale voor een hapje en de Disco Dolly voor een dansje. Dat doorrollen na de borrel bij A. van Wees voor een hapje gaan we deze winter niet meer doen, want je kunt er tijdelijk nu een speciale truffelfondue bestellen. In eerste instantie ging het alleen om een tweetal speciale avonden in samenwerking met de Amsterdamse kaaskoningen (De Mannen van Kaas), maar door het enorme succes heeft het restaurant besloten de special voor deze winter op de kaart te laten.

“Voor €15 serveren wij u een pannetje truffel kaasfondue met stokbrood & crudités. Liefhebbers kunnen voor €10 ook nog een getrancheerde steak bestellen om mee te dippen. Na deze avond blijft de truffel kaasfondue nog de hele winter als special op onze kaart staan. Uiteraard is ook onze klassieke Hollandse kaasfondue nog gewoon verkrijgbaar.”

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Althans, voor deze winter, dus reserveer je tafeltje snel. Net wanneer wij dachten dat de klassieke kaasfondue niet beter kon! Is je lover niet zo’n kaasfondue fan? Dan zou je de relatie in principe mogen verbreken, maar diegene houdt vast wel van een paar glaasjes genever. Win-win.

Proeflokaal A. van Wees | website
Herengracht 319
T | +31 (0)20 625 4334
 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram