Food & Health Slider

Deze winterse rosé kun je personaliseren met zwoele boodschap voor Valentijnsdag

(Foto: Avec Rose)

Rosé staat bekend als een typisch drankje voor de zomer, maar rosé is zoveel meer. AVEC Rosé No.3 is een krachtige, droge rosé die je het hele jaar door kunt drinken, ook in de winter. Perfect voor tijdens de borrel, als aperitief, bij een diner of als cadeau: Het etiket op de fles is namelijk zo ontworpen dat je nog een naam of een moment zelf kan invullen. AVEC Toi of AVEC Moi, maak het etiket af met de naam van je tafelgenoot, een persoonlijke boodschap of een quote voor een gedenkwaardige avond.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

 

De wijn wordt het best geserveerd op 8 a 10°C en is zacht van smaak, droog en makkelijk te drinken. De frisse zuren zorgen voor dat extra vleugje je ne sais quoi en daarmee is de Rosé No.3 een hele mooie begeleider van olijven of andere tapas. Tijdens een borrel, als aperitief, of een persoonlijk cadeau. Bovendien is deze rosé zeker ook krachtig genoeg om gedronken te worden bij gerechten met gegrilde kalkoen of dorade.

AVEC QUI

Wat AVEC tot slot zo bijzonder maakt en een mooi cadeau voor Valentijn, is dat je de fles kunt personaliseren. Het etiket op de fles is zo ontworpen dat er naast het logo nog ruimte is voor een persoonlijke boodschap, een naam of een liefdesverklaring. Zo wordt de fles een persoonlijk cadeau en een aandenken aan een bijzondere avond.

Meer informatie | Website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram