amsterdam Eat

Kroketten restaurant in Amsterdam serveert ‘de lekkerste kroketten ter wereld’

Wilde Kroketten

(Foto’s: Wilde Kroketten)

“Wij zijn krokettenliefhebbers. We houden van het krokante omhulsel en de heerlijke vulling. Daarom onderzoeken we al jarenlang welke smaakbeleving je allemaal in de kroket kunt stoppen. […] Onze missie is om met duurzame, lokale producten de lekkerste kroketten ter wereld te maken!”

Los van het stukje over de missie, lijkt het wel alsof wij onszelf hier horen praten. Toch gaat het hier om een tekst van het restaurant Wilde Kroketten. Een redelijk nieuw en redelijk fantastisch restaurant in Amsterdam. Het maakt ons vrij weinig uit hoeveel sjieks er op de lunchkaart staat, als er een paar ambachtelijke kroketten opstaan met wat sneetjes wit, dan zijn we down als een clown in Chinatown. Onze hartjes maakten dan ook een klein sprongetje toen wij per toeval in het Parool lazen dat er in de Houthavens van Amsterdam een kroketten-restaurant zit. Het restaurant is opgezet door kroketten koningen en tevens vader en zoon Ad en Steven Popelaars.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tentje vol met gezellige mensen🍻🍹🍴🍸

Een bericht gedeeld door Wilde Kroketten (@wildekroketten) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is weer vrijdag! Vandaag worden de garnalenkroketten gemaakt! Komen jullie vanavond proeven?

Een bericht gedeeld door Wilde Kroketten (@wildekroketten) op

Artikel gaat hieronder verder

 

Deze twee smulpapen werken al jaren aan het perfectioneren van hun krokettenrecepten en vinden gelukkig hoogtijd om die kennis te delen in een restaurant. Bij Wilde Kroketten kun maar liefst 20 verschillende soorten kroketten eten onder het genot van cocktails en speciaalbiertjes. Je kunt er naast heerlijk lunchen en dineren, ook afspreken met collega’s in de vergaderruimte of bij mooi weer (duurt nog even) met je laptop aan het water zitten ‘werken’.

Wilde Kroketten // Facebook / website
Danzigerkade 27
T | +31 (0)20 7372909

    Instagram