Eat Slider Where to eat Wereld

Dinner On The Lake | Heerlijk dineren op het water staat vanaf nu op je bucketlist

Bron: DOTL / walkie talkie

Sterren in de lucht, sterren op je bord. Dat is wat je krijgt als je een avondje gaat dineren op een van de mooiste plaatsen van België. Een superdeluxe vlot op het midden van een meer, ja hoor, we hebben het over Dinner On The Lake. Als je dacht dat hemel op aarde een fabeltje was, heb je het fout. Voor het vierde jaar op rij pakte Dinner On The Lake uit met een prachtige pop-up, op maar liefst twee locaties. Een rustig stukje natuur in Gent en verkent ook de groene oevers van het recreatiedomein Terhills gelegen in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen. Die laatste locatie mochten wij gaan ontdekken. En we kunnen je verzekeren het is echt de moeite. Van het begin tot het einde blijft de locatie, het eten en de sfeer je verbazen. 

 

Artikel gaat hieronder verder

Een bootje brengt je naar het vlot en neemt je voor één avond mee naar een dromerige Mexicaanse haciënda, met een prachtig interieur. Om nog maar over het uitzicht te zwijgen, want dat is adembenemend. De zoete zomerzon, een fontein in het midden van het vlot en toepasselijk decor brengen je in een Zuiderse mood. De hele ervaring en belevenis laten je even alles vergeten en enkel genieten. Een heerlijke avond met vrienden of een romantisch diner met twee, het kan er allemaal. We horen jullie al denken: wat als de zon niet komt opdagen? Het vlot kan dit jaar ook volledig afgesloten, verwarmd én afgekoeld worden. Hierdoor gooit Dinner On The Lake zijn anker wat langer uit en proef je vanaf mei t.e.m. september van deze niet-te-missen culinaire experience.

Bron: Colourful Rebel

Niet alleen de setting, maar ook het eten is subliem. Verwacht je aan een 4-gangen-menu samengesteld door sterrenchefs en uitgevoerd door een kokscollectief, Blackfish, met ervaring in de allerbeste restaurants. Elke maand kiezen ze voor een nieuw menu, samengesteld door de allerbeste:
Mei // Tasos Mantis – Hytra * (Athene, Griekenland)
Juni // Olivier De Vinck – Kommilfoo *
Juli // Viki Geunes – ‘t Zilte **
Augustus // Benoit Dewitte – Bernard & Benoit Dewitte *
September // Alex Clevers – Vivendum *
Onder de noemer van “Dinner On The Lake invites…” wordt binnenkort onthuld welke sterrenchefs er live aan boord komen koken. Hou de website van Dinner On The Lake in het oog voor meer details.

Bron: Colourful Rebel

Bron: Colourful Rebel

Bron: Colourful Rebel

Niet alleen voor een romantisch etentje met je boyfriend kan je er terecht. Ook als je op zoek bent naar een atypische en  magische eventlocatie? Wie ongestoord wil genieten en feesten tussen het groen onder een blote sterrenhemel, kan voortaan op maandag of dinsdag het stukje paradijs én een sterrenchef privé boeken tot maar liefst 40 personen. Er is ook goed nieuws voor de rest van de wereld. Ook het buitenland lonkt! Dinner On The Lake kijkt over de landsgrenzen heen om het ontluikende concept internationaal uit te rollen. Zo staat Amsterdam ook op de planning. En wil je na het diner nog wat langer omringd worden door natuurschoon? Sluit dan je avond af met een hemelse overnachting in het viersterren Terhills Hotel, grenzend aan het recreatiedomein waar het vlot zich bevindt. Te midden van het Limburgse groen kan je in het elegante hotel volop nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijtbuffet. In het aangrenzende Nationaal Park wandel je urenlang ongestoord door de uitgestrekte natuur. Ook het shoppingwalhalla Maasmechelen Village is vlakbij en bovendien 7 dagen op 7 geopend.

Bron: Colourful Rebel

Bron: Colourful Rebel

Locatie Gent: Hageland 7, 9840 De Pinte
Data: 1 mei t.e.m. 29 september 2019

Locatie Terhills: Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen
Data:
1 juni t.e.m. 29 september 2019

Prijs diner: 150 euro per persoon all in – Nieuw! 2 avondshiften
Reserveren: Boek vanaf 1 maart hier je tickets.

1 Comment

  • Reply
    Anoniem
    26 februari 2020 at 09:29

    wordt diner on the lake ook in 2020 op dezelfde locaties georganiseerd?
    bedankt voor de info

Leave a Reply