Do

Dit is dé manier waarmee je zonder geld toch aan BLM kan doneren

Foto: NU.nl

Wil je graag doneren aan Black Lives Matter, maar kan je het geld eigenlijk niet missen? Lees dan hier de geniale oplossing waarmee je gratis kunt doneren.

Steeds meer YouTubers slaan de handen ineen om racisme tegen te gaan en maken het voor iedereen mogelijk om te doneren, of je nou wel of geen geld hebt. YouTubers verdienen meestal hun geld door de advertenties die tussen hun video’s door afgespeeld worden. Momenteel zijn er heel veel YouTubers die vooraf aan hun video laten weten dat het geld dat zij verdienen aan deze advertenties zullen doneren aan Black Lives Matter. Door deze video’s te bekijken doneer je dus indirect aan Black Lives Matter.

Op YouTube zijn er verschillende playlists te vinden die vol staan met video’s waarvan de opbrengsten worden gedoneerd. Via deze link kom je bij deze afspeellijsten. En mocht je geen tijd hebben om deze video’s te bekijken, dan hebben we nog een tip voor je: zet je geluid uit en laat de video’s afspelen terwijl je aan het werk bent. It’s really that simple.

No Comments

    Leave a Reply