Do

Dit is hét culinaire theater van 2019!

Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

Afgelopen zondag vond de première plaats van Madame Jeanette in een gloednieuw Studio 21. De bekende evenementenlocatie in Hilversum werd de afgelopen maanden grondig verbouwd en omgetoverd tot een intiem restaurant met een hightech decor. Madame Jeanette, met zanger en acteur Tommie Christiaan in één van de hoofdrollen, is na de première meerdere malen per week te zien.

Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en is hét culinaire theater van 2019, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring.

Het is een intense avond vol visueel spektakel, waarbij bezoekers dineren middenin een bruisend verhaal dat op visuele, muzikale én culinaire wijze wordt verteld. Studio 21 werd de afgelopen maanden speciaal voor deze show volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond de gasten bevindt. Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant.

Richard Jonker, directeur van Studio 21: “Het idee was om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in ‘dinnershow-land’. We hebben dan ook direct gekozen om de show te ontwikkelen vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom”.

De ontwikkeling van de show is in handen van producenten Tribe Company en TWOFIFTYK, bureaus met veel ervaring in het bedenken en produceren van (internationale) muziekevents als De Vrienden van Amstel LIVE en Armin Only (wereldtour DJ Armin van Buuren). Jonker: “Deze partijen denken totaal anders over de wereld van dinnershows. Samen met de allernieuwste techniek die volledig wordt verzorgd door Chain zijn we klaar voor de volgende stap met Studio 21”. Uiteraard is 0seven zelf verantwoordelijk voor het culinaire aspect van de show.

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Tommie Christiaan die de afgelopen jaren bekendheid verwierf als zanger, acteur en musicalster. Zo deed hij onder andere mee aan het programma Beste Zangers, speelde in musicals als Grease en Hair en On Your Feet, en vertolkte in 2018 de rol van Jezus in de jaarlijkse paasvertelling The Passion.

Naast Tommie Christiaan, zijn er hoofdrollen voor acteur Nico de Vries (onder meer de musical Soldaat van Oranje, Baantjer, Flikken Maastricht en Kees & Co), oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss en zangeres Denise van Donselaar (artiestennaam Dennis), dochter van muziekproducent en oud-muzikant Rob van Donselaar. Denise werkte onder andere als vocal coach voor The Voice of Holland en als backing vocal met grote namen zoals Guus Meeuwis en Marco Borsato.

De show wordt meerdere malen per week opgevoerd. Data en tickets zijn te vinden op madamejeanette.com.

No Comments

    Leave a Reply