Home

Dit is hoe naar de film gaan bij Pathé er vanaf 1 juni uit zal gaan zien

Foto: Felix Mooneeram via Unsplash

Vandaag heeft Pathé de maatregelen bekend gemaakt die zij gaan treffen om vanaf 1 juni coronaproof open te kunnen gaan. Zo roepen zij onder andere bezoekers op om zo min mogelijk met het OV te komen en dat zij de zaal direct moeten verlaten zodra de film is afgelopen.

In de richtlijnen staat verder onder andere dat men met maximaal twee personen of één huishouden naar binnen mag. Tickets zijn alleen vooraf online te koop en er zullen vragen gesteld worden over de gezondheid: voel je je niet helemaal lekker dan ben je vanzelfsprekend niet welkom. Bovendien geldt natuurlijk ook in de bioscopen dat bezoekers continu anderhalve meter afstand moeten houden tot andere bezoekers en medewerkers en is er een maximum van dertig bezoekers per zaal.

Daarnaast kunnen bezoekers vooraf geen stoel kiezen, maar krijgen deze aangewezen door een medewerker. Bovendien zijn er kuchschermen geplaatst en wordt er extra schoongemaakt. Een overzicht van de belangrijkste maatregelen plaatste Pathé vandaag ook op hun Instagram.

No Comments

    Leave a Reply