AMSTERDAM Do Hotspots Slider

Dit weekend: koffie, cocktails en verticaal feesten

Cocktail party yolo mooi

(Foto: Shutterstock)

Je kunt deze hele week bij super veel toffe bars en restaurants terecht voor cocktails en ander lekkers. Naast gewoon een drankje drinken krijg je ook de kans om deel te nemen aan allerlei toffe workshops. Dus haast je naar House Bar, Bluespoon of Hendrick’s ongewone avond bij Pulitzer’s Bar voor een cocktail of drie. En ben jij niet vies van een feestje, ga dan verticaal uit je dak op zeven verschillende verdiepingen tijdens het A’DAM+Eve festival in de A’DAM toren.

Vrijdag 9 tot zondag 11 maartCoffee House | House Bar

Gaat je hart sneller slaan van goede koffiecocktails? En komt dat niet door een tikje te veel cafeïne? Dan haal jij je cup/cocktail o’ joe van 9 t/m 11 maart bij House Bar. Drie dagen lang transformeert House Bar tot Coffee House. En Elliot Ball, mixologist en cocktaillegende van beroemde Londense bar Cocktail Trading Co., komt als gastbartender op de koffie. Samen met Thomas Datema, lead bartender van House Bar, zet en schenkt hij een menu van bijzondere koffiecocktails. Zo ontwikkelde Datema de Cuppa Plantation met William George rum, geroosterde kokosnoot, koffie en dry ice.

House Bar

Vrijdag 9 maart – Niets is wat het lijkt | Pulitzer’s Bar

Tijdens Amsterdam Cocktail Week slaan Pulitzer’s Bar en Hendrick’s Gin de handen ineen. Een stijlvol herenhuis en een uiterst ongewone gin; een match made in heaven. De hele week kun je hier terecht voor de speciaal ontwikkelde ‘Dill Me In’ – een opmerkelijke combinatie van 50ml Hendrick’s Gin, een scheutje Lemon & Dill Cordial, drupjes mintbitters en ijsblokjes van komkommerwater. Maar op vrijdagavond is niets wat het lijkt. Van Martini’s in Disguise tot geheime gasten en duistere illusies. Laat je niet misleiden, maar wel verleiden tot een bezoekje aan Pulitzer Bar deze vrijdag!

Pulitzer's Bar

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Vrijdag 9 maartPineapple Party | Bluespoon

Bluespoon pakt groots uit tijdens de vrijdagavond van de Amsterdam Cocktail Week met de Pineapple Party in de bar. Denk aan een avond met punches, pineapples en lekkere prijsjes. Voor de vroege vogels (evenement begint om 19:00) is er complimentary pineapple punch. Dresscode: Pineapple best. En ja de beste pineapple outfit wint een diner voor 2 bij Bluespoon, inclusief cocktails en fles Belsazar Pineapple Riesling. Het evenement is gratis te bezoeken van 19:00 tot 02:00u.

Bluespoon

Zaterdag 10 maartA’DAM+Eve: verticaal festival | THE BUTCHER Social Club Forbidden Garden

Aankomende zaterdag 10 maart van 15:00 – 23:00 uur vindt het eerste verticale festival van Amsterdam plaats! De A’DAM Toren tovert zich tijdens A’DAM+Eve eenmalig om tot een speeltuin voor volwassenen. Het festival strekt zich uit van THE BUTCHER Social Club Forbidden Garden op de begane grond tot aan MADAM op de 20ste verdieping. Verborgen trappenhuizen en afgesloten slaapkamers zijn die dag toegankelijk voor verkenning. Met maar liefst zeven verdiepingen, vijf stages en twee terrassen is er op iedere etage een nieuwe verassing. Kortom een feestje dat je echt niet mag missen! Laatste tickets zijn hier verkrijgbaar!

A'dam Toren

Zondag 11 MaartBubbels & Oesters | MOER

Aanstaande zondag is het alweer tijd voor het maandelijks terugkerende Bubbels & Oesters event bij restaurant MOER. Neem je vrienden mee en proost op de ontluikende lente met een glas bubbels in je hand, jazzy tunes op de achtergrond en oesters in overvloed. Klinkt luxe, en dat is het ook, maar voor de prijzen hoef je het niet te laten; een glas bubbels voor € 5,- en oesters voor € 1,-.

MOER oesters

Zondag 11 maartDIY Vermouth Workshop | Bluespoon

Altijd al nieuwsgierig naar wat Vermouth nu eigenlijk is? Of heb je een vriend die helemaal hooked is on Vermouth? Dan is er zondag van 16:00 – 18:00 een speciale Vermouth Cocktail Workshop bij Bluespoon. De workshop wordt gegeven door; Maximilian Wagner, de eigenaar van de Berlijnse Belsazar Vermouth.
Tickets zijn te koop via Eventbride.

Bluespoon vermouth workshop

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram