AMSTERDAM Do Slider

Dit zijn dé ideale plekken om samen met je vrienden iets te vieren!

(Foto: Shutterstock)

We kennen het allemaal, het uitzoeken van een leuke plek om iets te vieren of om gewoon gezellig met je vrienden een borrel te drinken. Te klein, te groot, te ver of te duur, een passende locatie voor een groep vinden is vaak nog een hele klus. Geen paniek. Wij hebben dé ideale plekken voor je op een rijtje gezet waar jij dit met een grote groep vrienden het beste kan vieren:

Strandzuid

Het paviljoen achter de RAI Amsterdam is de plek om van hittegolf tot Hollands zomerweer aan te schuiven. Strandzuid verzamelt namelijk alle stranddagen op één locatie en is The Playground voor de perfecte borrel, brainstorm of barbecue. So lets go to the beach!

Europaplein 22 | website

Strandzuid bedjes

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Bar Kantoor

Het klinkt wellicht als een vergaderplek maar Bar Kantoor is juist de plek waar je naar toe gaat na (of tijdens) je werk. Aan de lange bar kan je heerlijk borrelen en genieten van de happen met vrienden en collega’s. Ben je juist opzoek naar een gezellige plek met wat muziek? Bij Bar Kantoor vind je het allemaal! Elke vrijdag is er namelijk een gezellige vrijmibo en op zondag kan je uitgebreid lunchen met live muziek. Ideaal dus, om met een groep naar toe te gaan!

Haarlemmerweg 8 | website

Bar Kantoor

De Foodhallen Amsterdam

Het is woensdag en je bent op zoek naar een borrelplek met je vrienden of collega’s. Het eeuwige reserveren en geen plek hebben voor zo’n grote groep is op zijn minst irritant. Look no further! De Foodhallen Amsterdam weet raad. Niks reserveren: loop binnen en neem plaats aan de main bar of de G&T bar. Geen gezeik meer wie wat wil eten, want dat kan iedereen zelf bepalen. De keuze is reuze bij de 21 stands. Zit je toch liever rustiger? Boven in De Foodhallen is de zogenaamde Dug Out, hier heb je uitzicht op De Foodhallen. Plus, waar je innerlijke kind naar boven komt en kan darten, tafelvoetballen en chillen. We zeiden toch, voor ieder wat wils?

Bellamyplein 51 | website

Foodhallen

Escobar

Naast heel lekker eten kun je bij Escobar ook heel goed je verjaardag vieren of met een grote groep vrienden een borrel drinken! Elk weekend is het weer feest. Wil jij midden in de spotlight staan of vier je het liever in een afgesloten ruimte? Bij Escobar, kan het allemaal! Van een uitgebreid diner van 10 tot 45 mensen op de verhoging of aan de bar, waar je van 8 t/m 30 personen terecht kunt. Ja, de jongens bij Escobar weten wel hoe, naast heel lekker koken, je ook een heel gezellig feestje kan maken! Reserveren kan via de vernieuwde website. Fiesta like there’s s no manana!

Eerste Sweelinckstraat 10 | website

Escobar

THE BUTCHER Social Club

THE BUTCHER Social Club gelegen in de A’DAM toren is een verzamelplaats van haute fastfood, verrassende muziek, grensverleggende creativiteit, metropolitische lifestyle en urban design. Je kunt deze high-end burgerbar onderverdelen in zes verschillende area’s: het terras met 164 zitplaatsen, de speelruimte/bar/lounge met 150 zitplaatsen en 800 staanplaatsen, tussenverdieping 50 zitplaatsen en 150 staanplaatsen, vergadertafel met 14 zitplaatsen, The Forbidden Garden met 275 staanplaatsen en de totale ruimte met 900 zitplaatsen en 1500 staanplaatsen. Bovenop de A’DAM toren lobby ligt The Forbidden Garden verstopt, een uniek terras aan de waterkant van het IJ. Deze binnen- en buitenbar brouwt speelse dranken, haute fastfood en cocktails terwijl hottubs een adembenemend uitzicht bieden over het water. The Forbidden Garden is, net als de andere area’s van THE BUTCHER Social Club, de perfecte plek voor een privé event.

Overhoeksplein 1 | website

THE BUTCHER Social Club

Mama Makan

Als je liever de hele avond aan de cocktails zit in een stijlvolle omgeving in plaats van aan de slurpwijn in de bruine kroeg dan is Mama Makan zeker een aanrader. Achter de bar is er een ruimte (mét pooltafels) waar je gezellig met een groep kan borrelen met de happen van Mama. Liever een diner in een afgezondere ruimte, ook dat kan bij Mama Makan.

Spinozastraat 61 | website

Mama Makan

Kanarie Club

Gevestigd in een oude tramremise, vind je Kanarie Club. Deze hotspot in Amsterdam West, is imposant en inspirerend. Overdag een creatieve plek voor werkduiven en ‘s avonds ultiem voor een smakelijk diner. De ultieme spot dus om met je veren te pronken. Geef je een feest in de excentrieke poolbar? Of aan de centrale bar? Een ding is zeker; het zijn de plekken waar knalkanaries en nachtuilen tot leven komen. Voor vrienden, collega’s of familie, het is de plek om naast elkaar op stok te zitten.

Bellamyplein 51 | website

Kanarie Club

Vondelpark3

Het Vondelpark is het kroonjuweel onder de parken in Amsterdam. In de zomer kan je er heerlijk vertoeven, of je er nu doorheen wandelt, jogt of fietst het is dé plek om je zomerdagen door te komen. Midden in het hart van dit bruisende groen, vind je de woonkamer van het park. Vondelpark3 is namelijk de huiskamer buitenhuis; de ideale plek voor een vrijdagmiddagborrel of verjaardag. Want vanaf zaterdag 21 juli t/m 2 september kan je vanaf 10 personen voor €35,- p.p. een plekje op het zonovergoten terras in het Vondelpark reserveren. Geniet drie uur lang van een drankarrangement en maak de keuze uit drie van de volgende gerechten; Double cheese burger, Ceaser Salade Shaker of Friet van Frietboutique.

Vondelpark 3 | website

Vondelpark3

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram