Entertainment

Dit zijn de mannen die het hart van Gaby Blaaser in de Bachelorette gaan proberen te veroveren

Foto: Warner Bros

Over iets meer dan een week verschijnt de allereerste Nederlandse Bachelorette op Videoland met niemand minder dan Gaby Blaaser. Maar liefst 18 mannen zullen hun charmes in de strijd gaan gooien om de Hollandse schone voor zich te winnen.

Honderden mannen tussen de 24 tot en met 41 jaar hebben zich aangemeld. Daar zijn uiteindelijk achttien mannen uit geselecteerd. Eén van hen is de 41-jarige André, die professioneel cocktailshaker is. Hij omschrijft zichzelf als een lieve, geduldige man, met ambities. Ook de 24-jarige Chris, uit Venlo, ziet Gaby wel zitten. Hij is personal trainer en sport zelf ook nog eens zo’n vijf tot zes keer per week. Voor zijn toekomstige vriendin heeft hij alles over, zegt hij. Voor de 27-jarige Wesley is dit avontuur veel makkelijker dan online daten. Hij heeft namelijk niets met Tinder. De vliegtuigmotormonteur stapt veel liever nog gewoon op iemand af.

De zoektocht naar Gaby’s liefde vindt plaats in Zuid-Afrika. Rick Brandsteder zal het programma presenteren. Gaby blikt terug op een geslaagd avontuur. “Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven.” Op haar Instagram deelde Gaby alvast wat eerste beelden van de serie.

De Bachelorette is vanaf 20 mei te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws

No Comments

    Leave a Reply