AMSTERDAM Do

Dit zijn de meest exclusieve hotspots tijdens Amsterdam Dance Event

Feest

Foto: Shutterstock

Vanaf morgen is het weer tijd om los te gaan en de grondvesten van Amsterdam te laten trillen tijdens het Amsterdam Dance Event. Maar daar moet eerst op gegeten worden natuurlijk! Want de hele avond dansen op een lege maag is geen succes. Wij zetten de meest exclusieve hotspots tijdens ADE 2018 voor je op een rij!

MAD FOX

MAD FOX is de meest luxueuze, intieme en kosmopoliete nachtclub van Nederland. Verborgen in het souterrain van het W Amsterdam ligt deze high-end table service club. Deze club is geïnspireerd door clubs uit London en New York. Hier flirt een stijlvol publiek met de nacht en daagt het ochtendgloren uit door van laat tot vroeg te dansen in het sexy, zwarte interieur van MAD FOX. Met maar liefst 5 evenementen tijdens ADE is deze nachtclub the place to be. Houd onder andere vrijdag 19 oktober vrij in je agenda, Gianluca Vacchi maakt zijn comeback bij MAD FOX en dat kan je niet missen! Check de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de meest exclusieve feestjes tijdens ADE.

MAD FOX

Artikel gaat hieronder verder

MR PORTER

In de nok van het W hotel bevindt zich MR PORTER, een fine dining steakhouse. MR PORTER verkent koelbloedig de grenzen van ‘dinner and sinner’ met een concept dat op kunstige wijze de kwaliteiten van een modern steakhouse samensmelt met de buzz van een chique lounge. De superieure vleesgerechten spelen hier de hoofdrol dus perfect om hier een goede bodem te leggen. Ook de DJ zorgt bij MR PORTER voor een energieke sfeer zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor de nacht.

MR PORTER

THE BUTCHER Social Club

Als de rest van Amsterdam enkel over burgers droomt, komen nachtbrakers, en vroege vogels samen in THE BUTCHER Social Club. Dit concept van THE ENTOURAGE GROUP is een verzamelplaats van haute fastfood, verrassende muziek, grensverleggende creativiteit, metropolitische lifestyle en urban design. Naast de verse burgers is THE BUTCHER Social Club ook een thuishaven voor internationale muziekscene waar DJ’s vijf dagen per week live zullen draaien. Tijdens ADE worden er ook genoeg feestjes georganiseerd dus houd de Facebook-pagina van deze afterparty-locatie van Amsterdam in de gaten.

Butcher Social Club

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Aan de Albert Cuypstraat ligt het innovatieve restaurant IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Bij deze hotspot kun je de ware Japanse keuken proeven. De gerechten worden op kleine bordjes geserveerd dus perfect om met elkaar te delen. Naast de Aziatische klassiekers heeft IZAKAYA ook een verrassend cocktail menu. Neem met je vrienden plaats aan de 360-graden bar en laat je uitdagen om nieuwe smaken te ontdekken. IZAKAYA is een heerlijke plek om je avond te starten en een goede bodem te leggen met extravagant eten.

Izakaya

MOMO Restaurant, Bar & Lounge

MOMO vierde deze maand zijn 10-jarige bestaan. Het is in 2008 als Yossi Eliyahoo, creatief hospitality entrepreneur en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, zijn Nederlands debuut maakt. En nog altijd is MOMO de constante innovator. Prijswinnende bartenders mixen hier klassieke en creatieve cocktails die ieder een eigen verhaal vertellen. In combinatie met een paar signature dishes zoals de ‘MOMO roll’ met tonijn, zalm, zeebaars, avocado en dragon miso en de DJ die de lekkerste tunes verzorgt, is MOMO de perfecte hotspot tijdens Amsterdam Dance Event.

MOMO

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram