Do What to do Nederland

Doe maar eens gek: Vrijstad Festival is op zoek naar jou als burgemeester

Bron: Vrijstad

Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival in Utrecht dat 5 mei voor het eerst plaatsvindt, is op zoek naar een burgemeester. Een die weet hoe een mooi feestje te bouwen. Een die boordevol gekke ideeën zit. Een die uitblinkt in lintjes doorknippen. Een die weet wat te doen met €1500, vrij te besteden voor de stad. Maar vooral een die buiten de kaders denkt, want dat is waar Vrijstad Festival immers voor staat. Niet voor niets is het motto ‘Doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg!’. De beloning: een dagsalaris van 100 munten en tien vrijkaarten om je bevriende wethouders mee te nemen, maar bovenal een onderdeel uitmaken van het succesvol maken van dit nieuwe bevrijdingsfestival.

Artikel gaat hieronder verder

Voel jij je aangesproken dan moet je even goed opletten! Tot uiterlijk 18 maart kan je een mail sturen naar burgemeestergezocht@vrijstad.com met daarin:

    1. Naam
    2. Leeftijd
    3. Waarom jij de eerste burgemeester van Vrijstad zou moeten zijn en wat je zou doen met €1500,- vrij te besteden budget
    4. Een feestelijke afbeelding van jezelf als burgemeester, waarop je (een gedeelte van) het plan uitbeeldt

De opvallendste en gekste inzendingen schoppen het tot de Facebook-pagina van het festival. Vanaf 20 maart, kan er worden gestemd op de nieuwe burgemeester. Degene met de meeste likes wordt op 25 maart gekroond tot Vrijstad-Burgemeester. Schrijf je dus snel in! Ben jij nog niet overtuigd? Vrijstad Festival, is hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht, dat op 5 mei voor het eerst georganiseerd wordt. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal. Op vijf podia, gehost door Vunzige Deuntjes, Fluff Disco, Rubber, Mama Africa, Happy Feelings, Terug naar Toen en Luuk van Dijk, draaien dj’s als Benny Rodrigues, Michel de Hey, Luuk van Dijk, DJ Irwan, Habibi Funk en DiscoQueen. Vrijstad Festival vindt op zondag 5 mei 2019 van 12:00 – 23:00 uur plaats bij Plas Laagraven, Houten en de kaartverkoop is inmiddels al van start gegaan. 

Bron: Vrijstad

 

No Comments

    Leave a Reply