Food & Health

Doei sixpack: Action verkoopt speciale chocoladefondue voor op de BBQ

Chocolade fondue

(Foto: Shutterstock)

Toen wij afgelopen tweede paasdag een rondje Erasmuspark deden om bij te komen van de eerste paasdag (DGTL), wisten wij het zeker. Het BBQ-seizoen is echt weer geopend. Het Erasmuspark is een van de weinige plekken in de hoofdstad waar nog naar hartenlust gegrild kan worden. Althans, daar leek het verdomde veel op, want het zag helemaal blauw. Wij houden er ook van om in de natuur (lees: stadspark) lekker te grillen op de barbey, maar we vergeten altijd één ding: het toetje. Dan hebben wij het niet over een halve meloen of iets anders smerigs, nee echt gewoon zoetigheid. De Aldi heeft daarvoor nu de oplossing, want zij verkopen een speciale chocoladefondue voor op de bbq:

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Het pakket komt compleet met marshmallows, dus je hoeft niet bang te zijn dat je BFF er met haar vieze vingertjes in gaat zitten. Toch iets spannender maken? Serveer er dan deze alcoholische druiven bij (zo gemaakt) of ga los met dit recept voor zure matten ijsjes met wodka. Je koopt de set al voor een paar euro online bij de Aldi of in de winkel zelf. Zomer, we komen eraan!

PS Op zoek naar meer zomerse gadgets? Deze opblaasproducten zijn een must voor ieder zwembad en dit luchtbed heeft zelfs een motortje.

 

1 Comment

 • Reply
  Melanie
  29 april 2019 at 13:22

  Hi,
  Dat ziet er lekker uit! In de koptekst staat Action maar in het bericht Aldi.
  Wat is juist?

  Gr. Melanie

Leave a Reply