Entertainment Slider

Doen Niels en Rosanna voor een derde keer mee aan Temptation Island?

Niels en Rosanna

Foto: RTL Stefanie Lisabeth

Mocht je denken dat Temptation Island voorbij is, moeten we je toch teleurstellen. Voor nu dan. Maar dat betekent niet dat er geen Temptation nieuws is. Het all time fave koppel van de meeste van ons, Niels en Rosanna, hinten op iets, waarvan wij alleen maar kunnen hopen dat dit het geval is.

Artikel gaat hieronder verder

Zo heeft Rosanna een Instagram story geplaatst met de tekst ‘drie x scheepsrecht?’ Zij hebben al twee keer meegedaan aan Temptation Island. Waar het de eerste keer al misging met Niels die niet van Parastoo kon afblijven en Rosanna die wraak nam met onze grote vriend Alex. En in Temptation Island VIPS waren zij er weer. En ook dit seizoen ging niet zonder slag of stoot. Waar Fabiola haar wilde krullenbos Niels wild maakte en zijn ‘relatie was óvurrr’.

Screenshot: Instagram Rosanna Voorwald

Kunnen wij in het volgende seizoen dan weer genieten van het tegelijkertijd meest gehate en geliefde koppel? Zal Rosanna weer op bikini en hakken een gigantische bloempot uit woede willen verschuiven? Of zal Niels dit keer ook weer bijna vechten met de cameraman? Wij hopen het in ieder geval wel!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram